nubar-tulipstokissyouwith-1

Ok, jag letade i mitt arkiv och hittade två rosa jag tänkte spara till november eftersom vi då har Nubar. Men nu tar vi dem denna vecka istället!

Som sagt, vecka 42 är Helena och Pamsan värdar för United in Pink, en vecka då nagelbloggare går samman för att uppmärksamma bröstcancer. Varje år får ungefär 600-700 kvinnor som är under 45 år diagnosen bröstcancer. Detta alltså bland kvinnor som ännu inte erbjuds mammografi. Så det är viktigt att du mellan dina menstruationer genombundet regelbundet känner på dina bröst. Passa på när du står i duschen och känn hur de känns – då vet du också om något inte känns normalt.

Läs mer om Bröstcancer på Cancerfondens hemsida. 

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Men dagens lack är då alltså Nubar – Tulips To Kiss You With. Ett nästan neonrosa lack från deras kollektion Eden Collection. Det är ett otroligt tjusigt lack som verkligen lyser och är även en rosa nyans som fungerar fint om man är lite rosa-kräsen som jag är. Här har jag lackat med två lager, snabb torktid och inga konstigheter att få det snyggt längs nagelkanterna.

Vet inte om det finns mer att säga om det! Det är väldigt fint, kanske inte en nyans jag väljer i första hand men på en mer neutral sida är den väldigt fint.

Vad tycker du om detta? Rösta gärna och skriv en kommentar! =)

nubar-tulipstokissyouwith-2nubar-tulipstokissyouwith-4nubar-tulipstokissyouwith-3nubar-tulipstokissyouwith-5nubar-tulipstokissyouwith-6

An InLinkz Link-up

Comments are closed.