zoya-chita-1

Välkommen till Grön Onsdag! Dags återigen att hylla de gröna nagellacken (och kanske gröna mejker?) och njuta fullt ut. Är du med idag? Skriv en kommentar till detta inlägg, oavsett om du är med via din egen blogg, instagram eller twitter. Försök vara med före kl 21 så jag hinner få med dig i mitt kollage.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa ännu ett lack från Zoyas PixieDust kollektion från hösten 2013 – Chita! Zoyas sandlack är väldigt fina tycker jag, de har lite bling och har väldigt fina nyanser. Detta är ju inget undantag förstås. Chita är en ganska ljus grön nyans, ganska dammig tycker jag. Lite sådär olivbladsgrön, alltså inte som i själva oliven utan mer som bladen. Här är det två lager och jag har inget att klaga på vad gäller formulan, torktiden eller enkelheten att applicera.

Jag är lite kluven fortfarande till strukturlack dock, är lite avig mot att man liksom fastnar i dem. Och att det känns som sandpapper… Men ja, snyggt är det ju iaf, åtminstone lite!

Vad tycker du om detta? Rösta ovan, lämna en kommentar och se till att visa grönt idag!

zoya-chita-2zoya-chita-5zoya-chita-3zoya-chita-4

 1. Tycker ditt är fint, men jag är också kluven när det gäller struktur och dess borttagning:(
  Jag är med idag, kanske är det lite sommarstuk, men å andra sidan är det nu kl 8.30 över 12 grader ute. Bär Lambre grön Orkide, med som vanligt osmorda händer och knaprade nagelband.

 2. Åh jag är nyfiken på hur detta ser ut med topplack, för vackert är det. Men du vet ju att jag verkligen älskar grönt också :)
  Jag är inte med :( Jag orkar knappt sitta upp pga körtelfebern.
  Kram

 3. Jag gillar texturlack och grönt så detta var fint. Såg detta i butik och klämde på det men vill hellre köpa online, och när jag har råd att köpa ett gäng. :)

  Jag visar ett grönt lack från VOW idag. Första gången jag testar märket och det var en bra upplevelse och jag kan tänka mig att testa fler lack därifrån. Budgetlack men vad gör väl det. :)

 4. Färgen är fin – men jag är gammeldags och har lite svårt för textur, gillar mina lack blanka och med nästan glasaktig yta. Idag har jag ingen manikyr att visa upp – men en flaskbild med tre gröna lack – räknas det? :-O

 5. Jag gillar verkligen utseendet på texturlack och jag tycker verkligen att det är smickrande för naglarna. Däremot så gillar jag inte riktigt egenskaperna med att det ”fastnar” i saker och torkar lite långsammare osv. Detta var dock riktigt fint. Zoya gör verkligen de finaste! Jag är med idag (:

 6. Jag har det blå lacket i samma kollektion och det är så pigmentet att man kan använda det som stamping lack, täcker på ett lager. Har det här liknande formula? I så fall är jag intresserad av det. Jag är med igen idag, med ett RBL lack. Och lite glitter.

 7. Hej hå! jag är med idag. Jag gillar lacket på dina fingrar. Hatade struktur från början men älskade blinget så matade dem alltid med topplack vilket bli väldigt snyggt det med, men nu har jag kommit över detta och gillar dem. Färgen skulle vara väldigt fin till en rockig outfit och sotade ögon tycker jag. :)

  • Heh, ja jag hade också lite problem att vänja mig. Är väl inte helt övertygad ännu dock… Carter dock! Det är vackert! Bra stylingtips! :D Kul att du är med idag!

 8. Ganska fint på bild men jag tror inte jag köper det själv. Men, jag visar alla fall gröna lack på bloggen som jag har köpt! Ska se om jag får upp ett tredje också, men minst två finns det. :D

 9. Att jag tycker om Chita det vet du ju sen förra veckan! Det satt riktigt bra också, hade det i 4 dagar med bara några små chipningar (rätt ord?). Tyvärr inte med idag men fick idag en paket från dig så se upp nästa vecka :P

Comments are closed.