rescuebeautylounge-turnitaround-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! En riktigt fin dag ska vi ha idag, eller hur? Om du har en grön manikyr idag är du varmt välkommen att delta, detta oavsett om du har en egen blogg, twitter eller instagram. Skriv bara en kommentar till detta inlägg så jag vet att du är med.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er den manikyr jag hade i helgen, tydligen var det för mörkt för ambulanssköterskans pulsmätare som mäter via nageln. Visste ni det? Jag trodde den mätte via fingertoppen. Men iaf, detta är Rescue Beauty Lounge – Turn It Around, från kollektionen Emoting Me. Jag gick in på RBLs hemsida nu och läste om det här lacket, så här står det:

Once I understood the universe’s law of polarity, everything made perfect sense. Negatives can’t exist without positives. If I never allow pain to wash over me, then joy becomes meaningless. From this color’s dark mossy green pond, a vivid, glittering cast of copper shimmer welcomes me back to joy.

Jag ryser, för detta stämmer så väl med helgens händelser. Jag hade fruktansvärt ont när jag vred knät ur led, men när jag väl fått hjälp av brandkåren och Cecilia jag nämnt tidigare fann jag styrka att ändå skämta och skratta och höll humöret uppe riktigt länge. Det var först när sjuksköterskan kom, kanske en timme efter vi ringt efter hjälp, som smärtan kom ifatt mig. Men då visste jag ju att snart skulle det vara över. Jag är övertygad om att min positiva attityd gjorde att jag klarade mig så bra i söndags. Pust, helt tårögd är jag nu…

Men ok, Turn It Around är en vacker olivgrön nyans med grovt kopparskimmer. Jag hade önskat att skimret hade varit mer finmalt, nu var det lite för grovt för min smak, det blev liksom lite pixligt nästan. Kanske borde jag också haft  ett grönt lack under som underkläder, jag har sett bilder av detta som är snyggare än mina bilder. Men på håll var detta riktigt fint, då blev det ett vackert skimmer eller en glöd som var väldigt fint.

Det var inga problem att måla med heller, tre lager och inga behov av städning efteråt. Dessutom höll det ju från fredag till måndag, det är bra det!

Vad gillar du detta? Har du några lack från RBL? Och är du med idag?

rescuebeautylounge-turnitaround-2rescuebeautylounge-turnitaround-4rescuebeautylounge-turnitaround-3rescuebeautylounge-turnitaround-5rescuebeautylounge-turnitaround-6rescuebeautylounge-turnitaround-7rescuebeautylounge-turnitaround-8

 1. Fin olivgrön, men den här nyansen passar inte på mina naglar… Huden blir gul :P Men jag tycker att det var helt okej på dig!
  Jag är med idag, med en ganska sorglig historia tyvärr. Men den är i alla fall grön :)

 2. Full poäng i min bok – supersnyggt!!
  Usch jag ryser när jag läst om din olycka, har tänkt att det måste gjort fruktansvärt ont! Stackars. Tur att det gick bra till slut iaf.

  • Vad roligt att du gillar det!! =)

   Tack för omtanken, jag har nog inte riktigt fattat hur jobbigt det var, om man skriker när man är medvetslös måste det ha gjort ont. Känns bra nu iaf! =)

 3. Så superfint. Det här beställde jag i en sambeställning i Lacka-Byt-gruppen. Jäj. :)
  Fy, bövelen vad jag tyckte/tycker synd om dig. Det måste ha gjort så jäkla ont, det där. Huuuuu. Hoppas knäet blir bättre snarast. :) Kraaaaaam

  Jag är med idag och lovar att lacket är grönt. Men…min dumma kamera gör det alldeles för blått. Surt, sa räven.

  • Jaa, det gjorde du helt rätt i! Men testa med fler lager, kanske blir mer djup i det då.

   Tack fina för omtanken! Det var fruktansvärt, men just då var det ju bara att hålla uppe humöret. Hoppas också det blir bra snart, jobbigt att ha ont… KRAM!

   Kul att du är med, oavsett kamerainställningar! ;-)

  • Tack så mycket! Enorm otur, men tur som var på en plats där räddningstjänsten var vana vid den typen av räddningsarbete.

   Kul att du är med! =)

 4. Jag har sett detta lack ”live” på Karin och jag tycker inte att fotona här visar rätt färg. Färgen var betydligt mörkare, men brungrön än här. Den var dessutom snygg.

 5. Jag tycker det är läckert med det nästan rosa (ser det ut som) skimret! Möjligen en så’n färg som skulle få mig att se sjuk ut, men det hindrar inte att det är snyggt på andra!

  Jag är med idag, med spännande IsaDora Emerald Crush.

 6. Härligt skimmer! Jättefint lack! Jag som brukar vara lite kallsinnig till RBL gillade verkligen det här!

  Jag är med! Gammal goding idag, från Essie.

Comments are closed.