picturepolish-amethyst-1

Den här helgen är jag på äventyr! Först Göteborg för att fira min svägerskas 40-årsdag och sedan ner till Höganäs (eller snarare Nyhamnsläge) där min moster Solweig bor. Vi kommer hem först på måndag så de kommande inläggen är tidsinställda. Jag hoppas kanske ha möjlighet till något inlägg med lite bilder också.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Detta är ett underbart lack från piCture pOlish som först låg alldeles för länge otestat och nu också legat alldeles för länge i arkivet! piCture pOlish –  Amethyst finns nog inte längre att beställa, men det är ett underbart lika lack med flakes. Den lila grundtonen är riktigt fin och flaksen gör det väldigt levande och vackert. Jag har lackat med 3 lager för att få det täckande och det var inga större problem att få det snyggt och jämnt. Amethyst är förresten gjord i samarbete med Star Trinkets.

Bilderna är tagna i solen, dagsljus och i dagsljus utomhus. Allt för att försöka visa er det vackra djupet i detta lack! Väldigt fint i mitt tycke!

Vad tycker du om detta? För anonymt eller precis perfekt? Rösta gärna ovan också!

picturepolish-amethyst-6picturepolish-amethyst-5picturepolish-amethyst-4picturepolish-amethyst-3picturepolish-amethyst-2

Comments are closed.