19 juni, 2024

Blå Måndag: BB Couture – Adios Mofo

bbcouture-adiosmofo-1

Sådärja, måndag igen då! Det är också juli och därmed är jag permitterad en månad från Ekolådan! :D Härligt! Jag har ingen aning om vad den här veckan bjuder på, men vi har mammas hus och bil för oss själva så kanske tar vi en tur runt Öland eller bara bor hos henne. Jag har förberett alla manikyrinlägg ni kommer se i veckan, kan hända att något annat dyker upp också men det får vi se!

Idag är det alltså måndag och också Blå Måndag hos Lindas Nailorama! Besök den fina tjejen för mer snyggt idag! Idag visar jag ljusblå Adios Mofo från BB Couture, från deras Cantina Nights Collection från 2010. Jag har faktiskt ingen annan från den kollektionen, lite märkligt.

Adios Mofo är alltså en pastellblå nyans som var lite tricksig att applicera. Det är inte helt perfekt som ni ser utan en lite kalkig formula som var svår att manövrera. Jag tror det är 3 lager faktiskt men kan ha kommit undan med två. Det är gulligt, absolut, men skulle behövt något mer för att poppa. Ett dolt skimmer kanske?

Vad tycker du om detta?

bbcouture-adiosmofo-2bbcouture-adiosmofo-3bbcouture-adiosmofo-4

8 tankar på “Blå Måndag: BB Couture – Adios Mofo

  1. Åh, fast jag gillade det. Gillar dock inte kalkighet, men det syns ju inte så! =)
    Och namnet.. NAMNET! Awesome ju!

Kommentarer är stängda.