20 maj, 2024

Mitt i naturen

Nu när det ju nästan är sommar och alla vårblommor har blommat ut – då passar det väl att jag visar er lite underbara vitsippebilder från början av maj? De är ju alltid vackra liksom, så även om jag är lite ur synk med mina fotografier vill jag visa er dem.

Trots att ni inte är så förtjusta i blombilder. *insert smiley here*

Som sagt, vi var ju ute i Ekbacken i Ingelsta och njöt av vitsipporna tillsammans med Nadine. Jag har ju tidigare visat bilder på henne. De här bilderna är tagna på ett sätt som jag vill fota i lite mer. Med lite sudd i förgrunden och makro osv. Hoppas jag en dag kan köpa ett makroobjektiv…

springflower-2013-7springflower-2013-6springflower-2013-5springflower-2013-4springflower-2013-3springflower-2013-2springflower-2013-1

16 tankar på “Mitt i naturen

  1. Härligt att få se lite bildbevis på att det har varit vår. Flyttade från Norrland till Stockholm innan våren i Norrland kommit igång och våren i Stockholm var slut.

  2. Vilka underbara foton!! Älskar våren, det är min absoluta favoritårstid. Finns det något vackrare än en slänt som täcks av vitsippor??

  3. Tjusigt! Makrot är mitt favorit-objektiv, mycket användbart. Och vår och sommar är verkligen makro-tider. Det är dessutom väldigt rogivande att krypa omkring och fota på det sättet.

  4. Personligen ÄLSKAR jag dina vackra blombilder, jag är bara lite dålig på att kommentera i dagsläget.

Kommentarer är stängda.