clinique-nailenamel2

Igår fick jag detta mail från Clinique med info om en ny nagellacksserie – Clinique A Different Nail Enamel for Sensitive Skins! Jag har aldrig testat någon av deras lack, de har nog inte heller haft en så utvecklad kollektion tidigare. Men nu kommer 9 nya lack för den extra känsliga huden runt ögonen!

Låter det konstigt? Det handlar om att vi alla lite till mans petar oss i ögonen eller i ansiktet flera gånger om dagen. Jag gör det iaf väldigt ofta, petar i inre ögonvrån eller kliar på finnar. Dessutom har jag ju alltid nagellack på mig, vilket ju inte direkt är hallonsaft. Har Clinique kommit på något här? Återstår att se! Hoppas få testa dem, under tiden finns det swatchar hos All Laquered Up!

A Different Nail Enamel for Sensitive Skins

Visste du att man in genomsnitt rör vid sitt ansikte 200 gånger per dag? Våra händer och fingrar kommer i kontakt med flera olika saker under dagens lopp, och det skapar många faktorer som kan irritera ögonen. Visste du att nagellack faktiskt kan orsaka irritation och eksem på den tunna, känsliga huden runt ögonen?

Clinique introducerar nu en banbrytande innovation på den populära nagelmarknaden: A Different Nail Enamel for Sensitive Skins är utformat för att minimera hudens känslighet. Nagellacken är testade av både hudläkare och ögonläkare, och passar ömtålig hud och känsliga ögon.

A Different Nail Enamel for Sensitive Skins är högglansigt nagellack som passar kvinnor med ömtålig hud och känsliga ögon. Testad av hudläkare och ögonläkare.

A Different Nail Enamel for Sensitive Skins kostar 190 kr för 9 ml.

Lanseras 21. maj 2013.

Allergitestad. 100 procent oparfymerad.

Nyfiken?

 

English: Clinique launches a new line of nailpolish for your sensitive eyes. Find swatches at All Laquered Up!

  1. Såg swatcher någonstans för ett par veckor sen, jag blev ohyggligt nyfiken på dem. Jag ska ut och resa om ett par veckor, hoppas de går att hitta då, men det vet jag inte.

  2. Först blev jag lite nyfiken… sen såg jag priset… Blir nej tack för mig tyvärr. Sjukt dyrt!

Comments are closed.