deborahlippmann-billionaire-3

Tjoho, onsdag och det betyder ju Grön Onsdag! Denna härliga temadag! Är du med idag med en grön skönhet? Skriv en kommentar, oavsett om du deltar via din egen blogg, instagram eller twitter! Alla är välkomna!

För egen del höll det på att skita sig fullständigt! Min Canon fick för sig att jag inte hade något kort i kameran, trots att det naturligtvis var i och fungerade när jag använde det i datorn. Hittade till slut ett mycket sämre och mindre kort som fungerade, så jag hann ta dessa bilder innan solen försvann! Phew! Ok om det bara behövdes ett nytt kort, men att lämna in kameran och dels vara utan den i någon vecka, men också kostnaden! Garantin gäller ju bara ett år, men tre år för konsumenten och jag har ju en hemförsäkring….

Jaja, vi lämnar det för nu! Istället vill jag prata om denna mörkt gröna skönhet från Deborah Lippmann – Billionaire! En del av er kommer nog säga att ni tycker det är för mörkt, vilket jag faktiskt kan hålla med om. Speciellt för årstiden kanske. Samtidigt är det helt makalöst vackert, det är en riktigt riktigt snygg grön nyans! Hunter-grön! Men för att piffa upp det lite har jag lagt på Nubar – 2010 längs nagelkanterna för att det inte skulle bli så mörkt och dystert.

Två lager, inga problem att lacka med och lätt att få snygga kanter. Billionaire alltså =) Jag gillar det trots att det är så mörkt! Bilderna är tagna i fullt solljus samt i vanligt dagsljus utan direkt sol.

Är du med? Skriv en kommentar så lägger jag till dig i listan nedan efter lunch!

deborahlippmann-billionaire-1deborahlippmann-billionaire-5deborahlippmann-billionaire-2deborahlippmann-billionaire-4

 

Deltagare denna Gröna Onsdag

 • Se nytt inlägg!
 1. Väldigt fint! Jag gillar ju egentligen mörka lack även om jag glömmer av dem lite när ljuset kommer tillbaks… Idag är jag med för första gången :-)

 2. Jag tycker också att det är lite för mörkt och går lite för mycket mot det bruna. Men det blev jätte snyggt med gradienten!
  Jag är med idag med ett duokromt lack!

 3. Jag gillar mörka lack och tycker ditt DL är snyggt. Sen gillar jag verkligen Nubarlacket på- ögongodis! Mitt bidrag till Grön Onsdag är en Ch Glazekombination och hittas på Instagram under Rutan S.

 4. Jag är också med idag, med skrikgrönt och glitter… =)

  Ditt lack gillade jag, även om jag skulle kalla det mer brunt än grönt faktiskt. men det var NAJS. Ännu mer så med flakesen på!

 5. Suoersnygg kombo! Jag gillar båda lacken!

  Idag är jag äntligen med igen. Jag vill ju vara med varje vecka, men får inte alltid ihop det :)

Comments are closed.