28 april, 2024

Frankeringsmaskin?

Jag måste skaffa en frankeringsmaskin till Nailmail… Nu sist fick jag sitta och dutta med 1 kronorsfrimärken, det blir ju bara knäppt. Så är det nån som vet var man hyr såna och vad det kostar?

13 tankar på “Frankeringsmaskin?

  1. Borde inte det billigaste alternativet vara postens förfrankerade vadderade kuvert? iaf när det bara är 2-3 lack som ska skickas. Den minsta storleken kostar 26 kr och då får det väga hela 2 kg.

  2. På jobbet har vi en frankeringsmaskin från Carl Lamm här i stan. Jag tror att vi äger den för jag kan inte minnas att jag har sett några fakturor på den förutom service, men jag tror att man även kan leasa maskiner från dem.

  3. min man är egenföretagare och jag vet att de tittade på att köpa en frankeringsmaskin men det visade sig att man skulle skicka såna enorma mängder för att det skulle löna sig. så räkna ordentligt på det…

  4. Jag tycker postens förfrankerade kuvert låter som en bra grej, tror inte nån (eller väldigt få) av oss prenumeranter tycker att det värt antingen att du sliter ihjäl dig med frimärken eller högre pris pga en dyr frankeringsmasking för att få lite finare kuvert… :)

  5. Sanna: Jodu, blev 1 20 kronors, 2 sexkronors och 1 ettkronors. Hellarvigt.
    TiWi: Ok, så du tror 2000 kr per månad är för lite?
    Sara: Hmm, ska fundera på det… ;)

  6. Jag hyr en frankeringsmaskin från Pitney bowes. Jag betalar 149:-/mån i hyra för den men sen blir det ju billigare att frankera också. Man betalar endast 5,30:- per frimärke. Så tex ett brev som man ska frankera med 36:- betalar jag 31,80:- för. Men sedan så kostar frankeringsremsorna c:a 20 öre stycket har jag för mig. Å färg går det åt lite också men då jag också har min avsändaradress på frankeringsremsan så slipper jag kostnaden för adressetiketter. Jag har frankerat för nästan 14 000:- sen i december då jag skaffade den och jag är ändå tveksam till om det kommer gå jämnt upp.
    Vill du veta mer om frankeringsmaskin så kan du maila :-)

    /Linda http://www.magasinglag.se

  7. Hej,
    mitt namn är Thereza Jönsson.
    Jag jobbar på Carl Lamm med just frankering.
    Svarar mer än gärna på era frågor om frankering, fördelar, kost mm.
    Så tveka inte att höra av er!
    MVH Thereza Jönsson

Kommentarer är stängda.