19 april, 2024

Dagens: Lavendel bland Cypresserna

Idag är det första dagen på nya jobbet! Jag som är så introvert tycker det är jättejobbigt att gå till nya platser och lära nytt folk – tar alltid en evighet innan det känns bekvämt. Men jag hoppas det ska bli ok, även om det bara är provisionslön…

Jag lackade naglarna med Zoya Ki idag, så Dagens går i lila och grönt. Apropå naglarna; Jag grundade med Foundation Base från Nubar, därefter 3 lager Ki och sist Diamont Shine och nagelbandsolja samtidigt. Torkade såå snabbt och blev verkligen så fint! Så även med tre lager på kort tid har jag inga problem med tryckskador! :D Sånt gillas!

Dagens är då på en grund av UDPP och Color Definer, sedan har jag i den inre ögonvrån Mac-pigmentet Violet som sedan tonas ut i det grågröna Cypress från Everyday Minerals. Lust från Urban Decay runt det lila och svart kajal från Revlon runt det gröna. Fint =)

7 tankar på “Dagens: Lavendel bland Cypresserna

  1. Jättefint! Jag är också ny på ett provisionsjobb, och det suger verkligen, om man inte är bra på att sälja, förstås. Jag får liksom ut typ 4500 i månaden om jag säljer som jag ska. Visserligen på halvtid, men ändå ingen lön att leva på. Hoppas det går bättre för dig än för mig =)

  2. Hihi, jag gillar också lila =) Underbar färg!

    Saintbella: Usch ja, det måste vara Sveriges hemskaste jobb… Jag tycker inte jag är särskilt duktigt så vi får väl se hur det kommer gå. Och javisst, först Diamont shine, därefter oljan direkt efter innan det riktigt torkat.

Kommentarer är stängda.