28 april, 2024

Dagens: Xmas style

man-2412-1

God Fortsättning!

Har tyvärr inte tid att blogga en massa i veckan, kommer lite random inlägg förstås, men mest måste jag jobba med Nailmail. Känner mig inte alls sugen på det men jaja…

Här är julaftonsmejken, och outfiten. Tog kjol på mig för en gångs skull, kändes ju fint. Lite skrynklig på bilden men det beror på att jag just rest mig upp utan att släta till den. Använde bara bruna Deadly, vill man vara snygg men inte överarbetad tar man det man passar i!

Nu, jobba!

man-2412-3man-2412-2

Produktlista

Hud
Foundation: Lancôme Teint Idole
Rouge: H&M Blush – Sugar Coral

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store. Microshadow – Deadly.
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows
Mascara: Organiqs

Läppar: Deep Violet, från ett märke jag inte lyckades lista ut…

4 tankar på “Dagens: Xmas style

  1. Du är så fin Karin! Är en 16årig tjej, även jag galen i smink, nagellack och böcker. Har säkert bläddrat igenom alla femhundra sidor på din blogg och läst alla inlägg slaviskt. Haha! Jag har länge övervägt att starta en egen blogg och skriva om skönhet och ev böcker, men jag visste aldrig att man kunde kombinera dessa två. Stor inspiration. Önskar dig all lycka till och gott nytt år :) Kram.

    1. Tack så väldigt mycket Mariam! Du anar inte hur glad jag blev för din kommentar! Givetvis kan du skriva om precis vad du vill på din blogg, det är ju din! Älskar ju böcker och smink, självklart vill jag kombinera dem. Säg till om du vill ha hjälp eller nåt med bloggen =))) Kram och god fortsättning!!! =)

Kommentarer är stängda.