8 maj, 2024
Okategoriserade

Inköp från Söderköpings Tvål & Hantverksmakeri

Igår på Söderköpings Gästabud sprang vi på ett stånd med varor från Söderköpings Tvål & Hantverksmakeri.

Ja, Söderköpings Gästabud är alltså Söderköping som det ska upplevas, i medeltidsskrud. Det fanns en marknad där det mesta var hantverk tillverkat i Sverige med gamla metoder. Inte kinesiskt skräp alltså, eller ett överflöd av strumpor för 100 kr. Nej, här var det äkta varor och så också detta stånd! Gästbudet var väldigt trevligt förresten, jag var där med Anders, Nadine och mamma och Nadine fick ett träsvärd som hon var otroligt stolt över. Vi såg ju Modig på fredagen och den smittade av sig lite!

Söderköpings Tvål & Hantverksmakeri tillverkar bla naturliga handgjorda olivtvålar, rapstvålar och hudvårdsprodukter och finns också på nätet. Alla produkter är helt parabenfria och tillverkade med varmkok eller kallrörning.

Vi slog till på en flytande olivtvål, ett havtornsschampo med sockertensider samt en kådsalva som främst Anders lär använda på sina småsår som läker dåligt. Men schampot ska bli väldigt intressant! Sockertensider klassas som ett bra miljöval och anses också vara ett bra alternativ av Katarina Johansson i Badskumt. Just schampot hittar jag inte i hennes webshop, men går säkert att få tag på om du mailar Nicole.

INCI för Havtornsschampot, olivtvålen samt kådsalvan.

 

2 tankar på “Inköp från Söderköpings Tvål & Hantverksmakeri

Kommentarer är stängda.