25 april, 2024

Nailshop – paradiset på jorden!

nailmail-logo1

Idag har jag alltså varit på Nailshop för att hämta de Nubarlack som kommer skickas ut denna månad. Det är alltså inte de färgade Nubarlacken, den beställningen har jag inte gjort än och de kommer skickas ut i mars!

En massa över- och underlack från Nubar!

Detta gällde alltså över- och underlacket samt några kunder som får en nagelolja med antingen melon- eller vaniljdoft plus en nagelfil. Jag kommer även skicka med en broschyr om Nubarlacken samt det vanliga brevet och visitkort. Ni delar väl ut korten till era vänner och bekanta? ;) Jag kommer iaf att packa detta i helgen, så ni lär få dem onsdag tidigast skulle jag tro.

Helen Östervall på Nailshop är iaf världens bästa! Så otroligt gullig! Hon demonstrerade även Nubars Moodieslack för mig, jag fick Persian Blue på tumnageln. I värme är det grönt, i kyla grått. Blir nästan som en fransk manikyr, då tippen utanför fingret blir grått och resten mer mörkgrönt. Tydligen är jag nu ensam om denna färg i Sverige, Helen hade inte ens sett den på någon förut!

Nubar Moodies - Persian BlueLägg märke till hur perfekt målat det är! Helen är ett fullblodsproffs! :DLite suddig, men så här ser den ut i värme.Och så här grå är den i kyla.

Även dessa finns i 40 färger. Vad tycker ni, ska vi köra Moodies i höst? Personligen älskar jag lack som ändrar färg eller skiftar, men är mindre förtjust i ljusa färger och glitter. Men vitsen med Nailmail är ju att allas smak ska tillfredsställas!

Klicka på bilden så kommer ni till Nubars sida med Moodies
Klicka på bilden så kommer ni till Nubars sida med Moodies

26 tankar på “Nailshop – paradiset på jorden!

  1. Vi kan ju låtsas att jag är med i nailmail nu va? ;) Jag tycker skiftande lack är skithäftiga! Mer nubar till nailmail!

  2. Det ska bli jätte spännande att få sitt första paket!! :) Så klart kommer jag att dela ut visitkort ;)

    Moodies såg jätte roligt ut, gillade verkligen nr2 och nr6 på översta raden, samt nr 1, nr 2 och nr 5 på rad två! Jätte rolig idé, och ball effekt med det ”nästan franska” ;)

    Hejjar glatt på för moodies i höst :D

  3. Oh shit shit shit, om du ska börja ha med såna nagellack så måste jag bli medlem i nailmail. Mitt inre barn skriker efter nagellack som ändrar färg!

  4. Ååh, en sådan ljuvlig 80-talskänsla jag fick nu… Läppstift som ändrade färg fanns det att köpa på Domus 1985 och jag hade ett illgrönt som blev ännu mer illandes ceriserosa på läpparna! Nagellack som skiftar färg är ett måste, det känner jag ju:) Jag ska banne mig gå med nu, Karin. Du rev just min sista barriär;)

  5. Moodies skulle vara hur roligt som helst, gillar fjärde på övre raden och tredje på den undre raden. Fast alla är läckra!

  6. ohhh mer moodies till folket! Ropen skalla, moodies till alla! ;)
    Får man även önska sig ett nailmail med lack från Nfu Oh?

  7. Angela: Vem vet vad som kommer i framtiden? Jag har iaf tagit kontakt med NfuOh försäljaren i Lettland, men inget är bestämt än. Tålamod! :D

  8. De här Moodies .. är säkert ung samma som gamla MoodMania och de är helt värdelösa på akryl. Men har du en vanlig nagel så är de himla roliga :-)

    Tjingeling … MyyZz utan vanliga naglar *surar* ;-)

  9. Mer moodies till folket! Men inte bara dessa rosa som det skrivs om ovan ;-) Lite bruna, guldiga och bronziga står på min ’vill-ha-lista’ :-D

  10. Pingback: Vacker & Underbar » Blog Archive » Nubar Moodies - A shadow a day makes the dull go away

Kommentarer är stängda.