28 mars, 2024

Viva La Diva – 501

Veckans naglar är ett guldfärgat lack från Viva La Diva, 501, som jag nog köpt av LGB på Tradera tror jag. På bilden är det målat med tre lager, två räcker rätt bra men ett lager är ganska osynligt.

nag-2101.jpg

7 tankar på “Viva La Diva – 501

  1. Gener! Jag har inte lika fin hy som du har… =( Också orättvist. Men tack iaf!! =))

  2. Jag vet, segt som faan.. Jag gillar färgen på lacket.. är lagom trött på rosa, rött och svart nu faktiskt. Är ute efter ett ”brun”liknande nu och det där var ju rätt nära måste jag säga. Sitter det bra?

  3. Emma: Jo det tycker jag väl, skavs ju inte av i stora sjok utan snarare runt tippen liksom.
    Förresten, klarar du pressen att sälja så du inte bara har grundlön eller är det jobbigt? Jag hoppas det går lika bra för dig som för vissa av killarna där!

  4. Jag har ju suttit i knappt en månad, men det tar sig. Jag tycker fortfarande att det är skitkul, men så har ju jag jobbat som säljare i tre år innan det också. Det är lite värre för en del andra tyvärr. Det är ju ett tufft jobb för vissa, och lättare för andra. Svårt att sätta fingret på vad det är som gör det svårare för en del bara. Du jag hoppas med på att bli lika duktig som en del av killarna.. De är ju sjukt grymma en del av dom.

  5. Jamen dåså, du kommer nog tycka det blir lättare med tiden. En hint bara, många av de som säljer mycket säljer inte alls så mycket egentligen. Itsället för att tex skicka en offert om den verkar lovande reggar de den som sälj, de tar inte bort canceleringar utan flyttar fram dem istället osv. Mycket fusk är det på det där stället, trust me. Men det handlar ju om att sälja som fan, kundservice har de tyvärr aldrig hört talas om. Tyvärr. Men jag hoppas verkligen att du trivs, jag gjorde det inte men det beror mycket på min egen kritiska inställning också.

  6. Tror jag just blev kär i dina naglar igen fastän dom e lite korta nu :) Jätte fin färg!

Kommentarer är stängda.