27 april, 2024

Frågestund?

Jag sitter på jobbet och min lilla grupp kör ”Jag har aldrig…” på mailen…. Kul faktiskt, men lite bissarrt ;)

Anyway, i brist på annat att skriva om, vore det kul med en frågestund? Fråga vad du vill, om mig eller om smink eller vad du vill. Kör igång!

4 tankar på “Frågestund?

  1. På porträttbilden nedan – hur lyckades du få senorna i halsen/nacken så markerade utan att ansträngningen syns i ansiktet ?

  2. Var kan man köpa det ”flytande” läppstiftet som kom i senaste Beuatybagen ? Lokalt i stan menar jag …

  3. Fråga vad jag vill….? Hmm, detta är ju som upplagt för snuskigheter i bloggen :) Ha ha ha, skämt åsido, det lämnar jag åt Sanna :)
    Ärligt talat Karin, hur lång tid lägger du på en mejk en vanlig dag? Honestly!
    Dessutom har jag ytterligare en fråga; bestämmer du dagen innan vad för färg morgondagens sminkning ska bli? Har ju nämligen lagt märke till att du ofta matchar mejken med kläderna.

  4. Jasså så du lämnar de snuskiga frågorna till mig Sofia? Haha! Självklart tar jag den utmaningen och frågar. Om du skulle vara lite nasty och kinky och förföra din karl hur skulle du då sminka dig utan att se för horig/transa ut. Alltså, hur lägger man en förförande porrig mejk typ. Ja enlig dig alltså. Tror inte min kille uppskattar att jag ser ut som en glittrande julgran i sovrummet även om jag själv tycker jag är asporrig i mina fjortisglittersminkningar.

Kommentarer är stängda.