3 maj, 2024

Butter LONDON – The Black Knight

I flaskan är detta lack helt klart ett av de mest fantastiska jag sett. Ett svart lack med glitter i en massa olika färger såsom fuschia, turkos och guld. Ja jag pratar såklart om Butter LONDON – The Black Knight som är ett av de mest omtalade lacken från Butter LONDON. Men ack vilken besvikelse det är.

Till att börja med är det svårlackat, mycket klumpigt och tjockt vilket gör det svårt att få ut snyggt. Kanterna runt mina naglar är inte lika snygga som de brukar vara. Sedan krävde det tre lager för att täcka, kommer bli en mardröm att få bort. Slutligen krävs tre lager topplack för att få en jämn yta. På bilderna är det två, vilket helt klart inte räcker! Ni ser ju själva hur knottrigt det är.

Men trots alla lager tycker jag ändå det torkar snabbt och visst är det snyggt på naglarna. Svarta lack brukar ”svälja” allt adderat glitter, men detta lyckas faktiskt hålla sig på ytan. Allt glitter syns jättebra och skimrar så fint så! Det blir nog ett bra nyårslack trots allt, för jag kommer inte orka ta bort det innan dess! ;)

Nu, bildspam!

8 tankar på “Butter LONDON – The Black Knight

  1. Det där tänkte jag ha på nyår! Men orkar man med tanke på svårigheten att ta bort det? Eller ska man lägga det över ett annat lila lack?

    1. @Blowfish, Tja, har du en sådan där dip-in-burk är den nog absolut värt besväret! Eller kanske folieinslagna fingertoppar så går det nog smidigt.
      Hmm, jag har faktiskt inte tänkt på att det går mot lila! Men absolut, ett lila täckande lack eller ett svart då, borde nog funka så man kommer undan med ett eller två lager. Testa det!

  2. Ganska fint ändå (trots att det är mörkt alltså).
    Btw, den där funktionen med att kommenterarnas (är det ett ord?) senaste blogginlägg kommer med under kommentarer har inte funkat på evigheter.

    1. @Sarah, Ja, det är väldigt fint =)

      Nej jag vet, men jag har ingen aning om varför! Antar att det beror på att jag nästlar kommentarerna, så min kommer efter din. Får kolla upp det där…

  3. Åh, synd att du blev besviken på lackningen. Hoppas jag trivs med det!
    Ska ha det ovanpå ett svart tror jag, så blir det nog bra :)
    Tycker det ser snyggt ut här i alla fall, sugen på att lacka med det!

  4. Jag gillade det faktiskt! Tyckte det torkade grymt snabbt också, jag la det över ett lila lack från Depend. Jag tog en mobil bild och la upp på bloggen, kika gärna på den :)

Kommentarer är stängda.