25 april, 2024
Okategoriserade

BRTC Blemish Recover Balm

Jag fick äntligen hem min nya BB-cream från BRTC Blemish Recover Balm, i deras Trouble Clinic Line, idag! Denna är särskilt bra då man har oljig och akne-benägen hy så det kommer bli spännande att testa denna.

Jag har sedan tidigare en BB-cream från Missha, men den är så himla ljus så använder den inte så ofta. Den här krämen från BRTC har SPF 28, mindre än Misshas men fullt tillräcklig på vintern och innehåller något de kallar Blue Science. Blue Science kan du läsa mer om här, men det är baserat på olika blå växter såsom blåklint, lavendel och kamomill. Det är användbart för att lugna känslig och irriterad hud och skyddar också huden från väder och vind. Dessutom är den alltså för sebumkontroll, alltså det som gör huden oljig.

Denna kräm från BRTC är alltså en äkta BB-Cream, Blemish (Recover) Balm till skillnad från Garniers. Den återfuktar, skyddar, läker och bleker ojämnheter – perfekt för mina behov! Jag har köpt den från eBay för ca $20 från en Sydkoreansk säljare, det gick väldigt fort och frakten var gratis!

Som ni ser på mina smått usla bilder har jag täckt över ärret på handen och även om det fortfarande syns igenom lyser det åtminstone inte rött. Ska testa den senare ikväll i ansiktet också så får vi se om resultatet blir bra!

Förresten, i maj kommer Cliniques variant på BB-Cream till Europa! Den finns förmodligen att hitta på eBay redan eftersom den finns i asien.