28 april, 2024

Dagens: Greenish

 

Här kommer dagens mejk, tjoho! Har jobbat hela dagen, sovit på soffan, ätit middag hos mamma, lackat hennes naglar med Nubar Moon Shadow (eller var det Purple Beach?), tränat med Lotta, hämtat Anders på hans träning och nu sitter jag här igen. I mitt hörn, med laptopen i knät, Wendy på skenbenen och Gray’s på tv. Nu Body of Proof, sedan blir det banne mig sova. Ska ju jobba imorgon med!

Kände för matta skuggor idag, så jag tog en grön matt skugga från Sleek Acid-paletten. Grundade först med Too Faced Shadow Insurence förstås. I den yttre ögonvrån tog jag den gråblå skimmerskuggan från samma palett för att det skulle hända nånting iaf. Tealgrön kajalpenna i vattenlinjen, Old Moss från Make Up Store. Mascaran blev lite fel idag, tog nog för mycket innan det hann torka. Men det är Lumenes nya volymmascara.

Ursäkta den ljusa fläcken på ögonlocket, tror det kan vara en ljusreflektion för det såg inte ut så där live! Eller så gjorde det det och jag sket i det!

Tro det eller ej, men jag använder faktiskt Bare Minerals Pretty Amazing-läppgunk! Trots att det är nude. Kanske att det är lite fel färg för min hudton dock, men tar man inte så mycket funkar den tycker jag.

Är en sådan här lista intressant?

Hud: Mischa BB-Cream, Mac Prep+Prime puder, Bronzer Isadora
Ögonprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskugga: Grön och blågrå, Sleek Acid
Kajal: Old Moss, Make Up Store
Mascara: Lumene Blue­berry Vol­ume Mas­caras
Läppar: Bare Minerals Pretty Amazing Free Will

10 tankar på “Dagens: Greenish

  1. Yes för listan, alltid gött att snabbt kunna kolla ”ingredienserna” till sminkningen!
    Jag gillar också det gröna, det ser lite giftigt ut sådär, vilket är tufft.

  2. Ja, jag gillar att se sådana listor, så att man får veta allt som har använts :)

    Vilken annorlunda grön skugga, fin är den dock! Har ingen liknande skugga här hemma, om jag nu inte minns fel.

Kommentarer är stängda.