4 maj, 2024

87-87, var har du tagit vägen nu?

Innan jag gick hemifrån idag lade jag Just D´s Guldkorn i CD-spelaren och dansade omkring till Re-la-la-laxa och 87-87. Herregud, ljuva tonår! Vilken nostalgi att lyssna på dem, så otroligt bra de är!

Anyway, ikväll kommer ni få se på 80-tal! Världens bästa Sanna har önskat en riktig 80-tals mejk och vem är jag att vägra henne det? Riktigt snyggt också om jag får säga det själv!

Nu ska jag ta tåget hem och fortsätta läsa No Logo av Naomi Klein. Tjing!

3 tankar på “87-87, var har du tagit vägen nu?

  1. Hej!
    Ja, tanken om att det är stress har slagit mej också, men ändå så tycker jag inte att jag stressar sååå mycket ändå. Det har varit värre, utan att jag mått dåligt. Jag vet inte hur jag skulle lyckas stressa ned heller. Livet är liksom som det är. Vissa saker måste man göra.

  2. Haha.. ja, jag pluggar, har praktik och jobbar samtidigt. Är klar med min utbildning nu i jul. Så det blir förhoppningsvis lite mindre farande hit och dit, men då kommer jag väl antagligen jobba extra så mkt som jag bara kan eftersom det är anställningsstopp inom i både kommunen och landstinget gällande vård och omsorg. Jag ska försöka stressa ned lite mer. Tack.

    Sköt om dej!

Kommentarer är stängda.