6 maj, 2024
Okategoriserade

Finnar på ryggen

Jag har extremt mycket finnar på ryggen, eller röda märken snarare. Det är inte vita inflammerade grejer utan mer liksom… utslag?

Är det någon som vet om det finns någon duschkräm som funkar på detta? Av naturliga skäl brukar jag inte tvåla in ryggen så mycket, men kanske kan man be om hjälp om det finns någon specialtvål eller kräm då.

Tips, anyone?

9 tankar på “Finnar på ryggen

  1. Lång borste att skrubba med! Jag märker att det blir bättre när jag använder sån. Blir lite lat bara så man skippar det för ofta…

  2. Själv har jag extremtorr hud på ryggen och vanlig lotion hjälper inte – ett rejält fett bodybutter gör susen. Kan det vara så att du är torr, då kan man ju få som plitor av det.

    Ryggborste var ett bra tips annars, svårt att skrubba just där annars…

  3. Hej!
    Mary Kay har en bodyspray för acnebenägen hud som ska funkar jättebra mot finnar på just ryggen. 249 kr tror jag den kostar.. hör gärna av dig in du är intresserad.

    Kram Therese

  4. Föresten så kan det vara så att du är torr. Ofta är man torr när man har finnar. Kroppen producerar mer fukt och den blir fet, får den då ingen fukt producerar den ännu mer fukt så det blir en ond cirkel…
    Kram

  5. Sant det Therese säger, men duscha bara med vatten och inget annat sen kan du smörja in dig i en duscholja men om det är för fet.. testa att bara duscha med vatten! :)

Kommentarer är stängda.