18 april, 2024
Okategoriserade

Clinique Repairwear Laser Focus All-Smooth Makeup SPF 15

Idag fick jag ett pling på dörren, brevbäraren lyckades inte trycka in ett paket i vår trasiga brevlådelucka. Paketet var från Clinique och innehöll deras nya foundation, Repairwear Laser Focus All-Smooth Makeup SPF 15. Ett namn lika lång som innehållsförteckningen!

All-Smooth Makeup är utvecklad med grund i Cliniques unika åldersförebyggande serum Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector, som lanserades under hösten. Det blev en otrolig succé och nu kommer serumet även i en flaska med 50 ml. Clinique har sedan tidigare Even Better Makeup, som tillsammans med Cliniques Even Better Clinical serum förebygger pigmentförändringar, och Anti-Blemish Makeup som är antibakteriell och motverkar oren hud.

Med lanseringen av Repairwear Laser Focus All-Smooth Makeup SPF15 stärker Clinique sin position som ledande märke för foundations i världen och i Sverige. Jag har fått nyansen 03 och jag misstänker att den är för mörk för mig. Men jag ska testa den ändå och se vad den går för. Jag har sedan tidigare deras Even Better Makeup foundation och de är riktigt bra på olika hudproblem.

Men jag förstår inte varför det är en glasflaska utan pump, riktigt opraktiskt! Dessutom, enbart spf 15? Men jaja, vi får väl se hur den funkar!

Fakta om Repairwear Laser Focus

Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector är specifikt utvecklad för att minska synliga linjer och rynkor, och reparera och förebygga UV-skador. Serumet kan användas i hela ansiktet, även runt ögonen, och huden blir fastare samtidigt som linjer och rynkor suddas ut.

UV-strålar är en av huvudorsakerna till för tidigt åldrande. Strålarna tränger djupt ned i huden och orsakar skador på cellernas DNA och förstör hudens återuppbyggande process. Därutöver orsakar de indirekta skador eftersom fria radikaler får härja fritt.

Bara tre droppar av Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector, två gånger per dag i tolv veckor minskar linjer och rynkor, och motsvarar 63 procent av den mildaste formen av laserbehandling. Det beror bland annat på tre patenterade, reparerande enzymer som är inkapslade i ett liposom-transportsystem. Därför kan de lättare tränga ned under hudens yta när skadorna redan har skett.

Ultrasomes är ett enzym som arbetar bäst på natten och intensifierar hudens förmåga att reparera solskador.

Photosomes är ett enzym som absorberar synligt ljus och främjar den naturliga cellreparationsprocessen. Arbetar effektivt under dagen och förbättrar med tiden solskadad hud.

Roxisomes är ett enzym som är utvunnet av senapsplantan och skyddar cellerna mot oxidering som orsakats av UV-strålar och inre åldrande.

Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector innehåller även en effektiv sammansättning av ingredienser som C- och E-vitamin och granatäpple som bekämpar fria radikaler och förebygger framtida hudskador. Ett effektivt peptidkomplex stärker den naturliga kollagenproduktionen och upprätthåller hudens naturliga kollagen.

 Allergitestad och 100 procent oparfymerad. Oljefri och testad av hudläkare.

Pris och återförsäljare

Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector 30 ml: 500 kr. 50 ml: 695 kr.

Repairwear Laser Focus All-Smooth Makeup SPF 15, Finns i 6 nyanser, 30 ml: 360 kr.

Clinique finns på alla välsorterade sminkbutiker, du hittar den bla här på Kicks.se. Men denna får du inte tag på förrän den 24e oktober, så häng på låset!

En tanke på “Clinique Repairwear Laser Focus All-Smooth Makeup SPF 15

Kommentarer är stängda.