20 april, 2024

Så kan det gå!

Min bästaste Sanna behövde en ny mascara och jag tyckte hon skulle prova Yves Rocher´s Extensinum Mascara. Hon var lite skeptisk och lite fundersam över borsten, men köpte den iaf. Hon har använt samma gamla mascara jättelänge nu och jag har bannat henne i flera månader.

Igår berättade hon hur nöjd hon är med mascaran, att hon aldrig kommer kunna ha en annan mascara igen! Hehe, någon nytta ska hon väl ha av mig? ;)

8 tankar på “Så kan det gå!

  1. Inom en snar tid kommer min blogg att byta tema på bloggen, jag kommer därmed att blogga om skönhet, makeup och random stuff.
    Håll ett öga!
    Ser fram emot att ha dig som läsare.

    MVH// Daniella.

  2. Den mascaran fick jag med beautybagen, testade den och kom först inte överens med borsten. Men sen var det toppen. Dock så lossnade stråna på borsten så efter bara några veckor gapade det tomt på många ställen på borsten. Inte bra!

  3. Haha Min syrra älskar den mascaran också! Hon bodde hos mig några dagar och hade självklart fri tillgång till mitt smink och en dag så undrade hon var jag hade köpt den där knasbra mascaran i grå förpackning. Hon liksom jag har tokproblem med att ALL mascara hamnar under ögonen efter bara några timmar. Detta var den första mascaran efter Blinc som faktiskt funkat för mig och för henne! Nu har jag testat runt bland lite fler märken med ”tubfunktion” men i slutändan är det ändå Blinc jag gillar mest. När jag vill blinka lite extra med mina låååånga ögonfransar grundar jag dessutom med lite fibermascara från smashbox, funkar perfekt ;)
    Måste passa på att tacka för en jättehärlig blogg. Gillar verkligen blandningen av smink och vardag :)

  4. MissSpock: Jaa, håller med dig fullständigt där! Efter Extensium är Blincs väldigt bra! Och tack så mycket! :D

Kommentarer är stängda.