Idag blev det Annas önskan om guld och turkost som uppfylldes. Hade inte riktigt tid med finlir så det turkosa blev väldigt ojämnt. Sedan tror jag att jag borde haft en svart grund istället för att få mer stuns i det. Nu blev det en rätt diskret mejk istället.

Grund av Maybellines Color Definer, därefter Mac-pigmentet Gold Mode i den inre ögonvrån. I den yttre ögonvrån den turkosa skuggan Aqua från Viva La Diva. Turkos kajal från Isadora. Även Vanilla Sky från TINte upp mot ögonbrynet för att jämna till det lite.

  1. Ja, jag vet. Har ingen riktigt bra guld men kan göra ett nytt försökt även på denna nån gång. Ikväll blir det en färgstark variant iaf!

  2. Detta blev ju nästan som min första önskning ”grönt och silver”. Den turkosa är visserligen inte riktigt grön men det guldiga går mer åt silver tycker jag allt. Snyggt som bara den!

Comments are closed.