26 april, 2024

Dagens: Niizzas önskning

Sådärja, Dagens är Niizzas önskning om guld och silver – tror dock inte hon blir så nöjd med denna eller? Det blev inte jag iaf, så jag ska göra om den vid tillfälle.

Grundade iaf med Maybellines Color Definer i Satin Dragée. Därefter den nya glitterskuggan från H&M, tog först den som visade sig vara lila. Blev väldigt förvånad som jag skrev innan. Lila ville jag ju inte ha, så det blev att byta till den mörkare silverskuggan som fanns brevid på paletten. Började i den inre ögonvrån och drog upp den rätt mycket mot ögonbrynet.

Därefter den mer bronsguldiga i den yttre ögonvrån, därefter den lite mer guldiga. Från samma palett alltså. Under ögat en silverkajal som jag fick i Beautybagen. Drog upp den mot tinningen för att rama in ögat en aning.

Läppglanset är den nya från H&M. Smakade rätt gott, men det är väldigt ojämnt på bilden. Avskyr läppglans som ska appliceras med en sån där borste. Föredrar svampapplikator, tex som den som finns på L´oreals Glam Shine-glans. Det påminner mig förresten om att jag borde skriva en recension om TINte´s läppglans! Får se om jag gör det ikväll eller imorgon på jobbet. =)

2 tankar på “Dagens: Niizzas önskning

Kommentarer är stängda.