27 april, 2024

För stressad för Dagens!

Inte blivit någon Dagens på några dagar – blir ingen ikväll heller. Jag började jobba heltid nu på mitt kära jobb och då hinner jag inte riktigt. Ehm, dålig ursäkt men det är iaf sant… Springer omkring som en yr höna och sminkar mig i farten, samtidigt som jag ber Anders fixa strumpor och steka korvar – veggie som han är – och försöker få med mig allt jag behöver under en dag. Jag är faktiskt så stressad att mejken ändå inte är så intressant. Idag är den lila, men det är inget att hänga upp i julgranen direkt.

Apropå julgran, om vi har tur slipper jag, Anders, mamma och hennes gubbe fira jul iår. Eller ja, jag hoppas att vi åker på kryssning till Åbo istället. Fast jag skulle vilja ha en tremetersgran, nu när jag har plats och takhöjd.

Håhåjaja =) Undrar om jag blir nöjdare av min Beautybag än vad P’ssion och Bjooti blev? Fick den inte idag, den kommer väl imorgon. Brevbäraren kom förbi med ett annat roligt paket idag med två böcker. =)

Vad vill ni ha för lack nästa gång i Nailmail? Efter Blush, dvs i Januari?

4 tankar på “För stressad för Dagens!

  1. Jag gillar verkligen China Glaze’s kollektion OMG. Fast egentligen föredrar jag lack från Mavala, deras Vice Versa är underbara!

  2. Jag älskar Essies metalliclack!!! Jag använder många budgetmärken på lacker, som tex BYS Cosmetices eller lack från Eclipse Paris men det kanske man inte skulle nämna här….? :)

Kommentarer är stängda.