27 april, 2024

Dagens: Goldmember

Det här är då torsdagens mejk! Dagens mejk blev helt misslyckad, så den har jag inte ens fotat. Det skulle bli en guldig variant, men blev bara fult. Så ni får njuta av denna istället!

Denna mejk är inspirerad av en bild jag såg från nån modevecka, bilden heter Jason Wu CND Nail och det är ju egentligen naglarna som är i fokus. Men mejken är riktig cool tycker jag och jag ville göra en variant. Dock lyckades jag inte riktigt, så får försöka igen snart. Se inspirationsbilden här!

På en grund av UDPP använde jag en mineralskugga från Overall Beauty som heter Ragdoll. Alla kunder som beställde BB Couture från Nailmail i januari fick nämligen en burk med skuggor som Kim Snyder stod för, själv fick jag en liten necessär med 6 st. Ragdoll är en lilagrå skugga, riktigt bra pigmenterad men väldigt utsuddad på min mejk. Blev verkligen överraskad av att den var så rik i färgen. Denna använde jag iaf över hela ögonlocken, utsuddad mot ögonbrynet. Tanken var sen att i mitten på ögat ha en guldfläck, men det syntes tyvärr inte. Guldskuggan är också från Overall Beauty, men namnet har jag ingen koll på nu. Fick bli lite guldkajal istället, Czar från Make Up Store. Svart mascara från Isadora.

Kände mig ändå riktigt snygg hela dagen, den här grålila färgen älskade jag!

2 tankar på “Dagens: Goldmember

Kommentarer är stängda.