Som sagt, mycket ilsken början på dagen men det blev bättre under förmiddagen. Min giftgröna mejk har dock inget alls med mitt humör att göra, för det hann jag göra klart innan kattjäveln sket i min säng… ;)

Äntligen hemma nu iaf! Efter att jag åkt från mamma vid åtta hämtade jag Daniel och hade sedan lite sjå med att flytta vår soffa. När vi sedan kom hem igen fick Anders städa medan jag packade klart alla paket. Så nu är alla paket ihoppackade, ska ta med dem via Företagscenter imorgon. Så måndag gott folk borde ni få dem och då ska jag också berätta mer om er julklapp.

Nu sitter vi iaf vid köksbordet med varsin laptop. Ingen tv ikväll, inte så väldans skönt att sitta på golvet, hehehe…

Nåja, dagens mejk är iaf på UDPP, därefter en ljusillgrön skugga från Manly-paletten. Svart matt skugga i globlinjen. Svart eyeliner, kajal från Revlon på vattenlinjen och mascara från Clinique, foundation Lumene Natural Code. Höll riktigt bra hela dagen och det är alltid kul att ha intensiva färger på ögonen.

Comments are closed.