24 april, 2024
Okategoriserade

Mene & Moy Enhanced Cream Exfoliating Night Cream

Jag fick ett litet prov av Mene&Moys Enhanced Cream Exfoliating Night Cream, en kräm som innehåller 15% glykolsyra. Det var ett litet prov men räckte i ca 3 dagar och herrejösses! Jag hade en hel del finnar på tinningarna som försvann till dagen efter med denna. Dessutom känns huden renare bara efter dessa få dagar. Damn I love Acids!

Föryngrande nattkräm för alla typer av hud. Genom glykolsyrans exfolierande verkan tar Enhanced cream effektivt bort döda celler från hudytan. Genom sin starka koncentration (15%) stimulerar glykolsyran den cellulära nybildningen och reducerar rynkor och fina linjer. Denna kräm innehåller också aktiva naturliga fuktgivare som normalt återfinns i det hydrolipida skiktet i huden. Huden återfår sin elasticitet med ett sammetsliknande skimmer.

Jag kommer definitivt köpa en hel burk med denna, men absolut inte från en svensk återförsäljare. Sorry, men jag betalar inte 700-800 kr för denna när den finns för dryga 300 kr på eBay. Men om du ändå vill göra det finns den bla på Hud&Kosmetik.

3 tankar på “Mene & Moy Enhanced Cream Exfoliating Night Cream

  1. Nej, den hade jag missat! Ska kolla där också!
    Återfuktandande… hm, den har ju inte torkat ut huden iaf och stramat. Så det tycker jag nog!

Kommentarer är stängda.