28 mars, 2024
Okategoriserade

Ny foundation från Vichy: Aerateint Pure

Vichy har släppt en ny foundation, med 100% rena mineralpigment, Aerateint Pure. Tydligen finns den i två varianter, Pure Fluid och Pure Cream för normal/kombinationshy respektive torr hy. Någon som hunnit testa dessa redan? Vichy finns på Apoteken.

AERATEINT PURE, FOUNDATION MED 100% RENA MINERALPIGMENT

I september lanserades Vichy AERATEINT PURE på de svenska apoteken. I Aerateint foundation kombineras det bästa från makeup med det bästa från Vichys hudvård.

Mineralpigmenten ger huden en naturlig och strålande finish, ett resultat som sitter upp till 12 timmar och det thermalskt källvattnet stärker och lugnar huden.

AERATEINT PURE till alla hudtyper – även till känslig hud.

Aerateint Pure lanseras i 4 naturliga nyanser, är helt utan parfym och parabener och har solskyddsfaktor 20.

♣ AERATEINT PURE FLUID
Till normal/kombinerad hud

Ger en halvmatt finish och ett strålande resultat. Lätt, flytande konsistens som täcker ojämnheter men låter hudens naturliga lyster lysa igenom och mycket lätt att applicera.

AERATEINT PURE CREAM
Till torr hud

Aerateint Pure Creme är fuktbevarande i upp till 24 timmar. Detta tack vare en unik kombination af Glycerin och Hyaluronsyra samt Hydra-Capt teknologi som binder hudens fukt, lämnar huden mjuk och len. Innehåller antioxidanter C och E vitamin.

4 tankar på “Ny foundation från Vichy: Aerateint Pure

  1. Har inte testat just den produkten, men jag har testat några andra produkter som inte alls fungerade för min hy. Så jag är lite misstänksam när det kommer till Vichy . Man vill ju inte förvärra problemen liksom :p

Kommentarer är stängda.