27 april, 2024

Dagens: Metallic Deluxe

Wooha, en Dagens! Och en färgrann sådan! Är du glad nu Kerstin? :)

Vi bar in mitt sminkbord i torsdags, så imorse fick jag äntligen sminka mig vid mitt nymålade bord igen. Ni kommer få se bilder på bordet sen, ska bara sortera in allt smink etc igen. Det där med nagellacket blev väl inte så snyggt, kanske…

Trots regnet idag har det gått bra. Min Buddyway-karta visar ett enda virrvarr av fram och tillbaka, men jag har ändå tagit områden i rätt ordning. Nu sitter jag och tittar på Idol medan kidsen leker med lera. Mina händer gör lite ont men annars mår jag rätt bra, lite träningsvärk i hamstringsmusklerna och så sträckte jag min högersida när jag höll på att ramla i bilen. Men va fan, det är ett kroppsjobb! Lite smärta är bara härligt!

Så till sminket då! Basen blev jag vääääldigt missnöjd med, såg ut som en rysk dragqueen någon timme senare. Blä. Nån dag ska jag traska in på Kicks och se till att prova ut det perfekta bara för mig. *morr* Men mejken är väl rätt snygg iaf? Alla skuggor kom från en Manly-palett, mörkt grön i den yttre ögonvrån, därefter en dutt fuschia i mitten över pupillen, sedan en silverskugga i den inre ögonvrån och upp mot ögonbrynet. Under ögat en skväll guldskugga. Svart kajal och mascara från Clinique.

4 tankar på “Dagens: Metallic Deluxe

Kommentarer är stängda.