7 maj, 2024
Okategoriserade

Nyheter från Clinique

Puder är det nya svarta. Clinique har släppt en ny Powder Makeup, med ett supersmart lock som miniminerar spill. Spännande! Själv har jag dock precis köpt Mac Translucent Powder, så denna får stå över ett tag.

Nya Clinique Superbalanced Powder Makeup

SPF 15 Mineral Rich Formula – Smartare än din vanliga mineralmakeup!

Clinique har skapat nästa generation av löst puder som täcker som en foundation: Superbalanced Powder Makeup SPF 15 Mineral Rich Formula. Det unika med denna mineralberikade produkt är att det börjar som ett fast puder som sedan frigörs till ett löst puder med hjälp av ett helt nytt system. Varje gång pudrets lock snurras lösgörs en perfekt mängd fräscht puder – redo att appliceras helt utan spill. Tillsammans med den lilla anti-bakteriella puderborsten som följer med säkras högsta möjliga hygien

Vad tror ni om detta då, något du blir sugen på att testa?

Se fram emot oktober, där Clinique erbjuder två spännande nyheter

Repairwear Laser Focus en anti-aging serum, som utvecklats speciellt för att arbeta dag och natt för att minska synligheten av linjer och rynkor, och reparera och förhindra UV-skador – och resultatet är anmärkningsvärt nära laserbehandlingar hudläkare

Redness Solution Instant Relief Pressed Powder. Ett laboratorium-certifierats och dermatologiskt testat smink produkt som omedelbart neutraliserar synlig rodnad.

Dessutom, i oktober månad internationella bröstcancer månad och Clinique sätter tillsammans med Estée Lauder Companies att markera bröstcancer hela oktober månad med en mängd initiativ.

En tanke på “Nyheter från Clinique

Kommentarer är stängda.