Hemma! Väldigt trött i kropp och själ, men det gäller att hålla sig aktiv och vaken nu tills 12 eller så. Mamma och Lars åkte efter mig till Linköping och gav mig skjuts tillbaka, så himla gulligt av dem! Jag hade behövt vänta en timme annars på nästa tåg så det var så himla snällt.

Jag har inte jobbloggat så mycket idag, har mest försökt bli klar så snart som möjligt. Det har varit varmt men det har gått bra och inga problem. Har iofs inte känt mig så snygg i min buff, men bättre än det smutsiga håret ändå!

Dagens mejk är skuggor från den lilla trioskuggan från Max Factor jag fick i Kicks goodiebag. Jag har dragit penslarna så att jag fick både den gröna och den bruna i samma svep. Sedan har jag bara använt den i hörnen av ögonen. Lite svart kajal och mascara. Läppstiftet/läppbalsamet är från Oriflame, det jag skrev om häromdagen. Mer om det senare!

  1. Fin sminkning och väldigt snygga färger. jag höll i res olika gröna skuggor idag på kicks men avstod i slutänden ifrån alla. Åtminstone för stunden.

  2. Underbar mejk (såklart, den är ju grön ;) ). Hoppas förresten att du får en härlig midsommarafton med en massa gott att äta. Själv drar jag hem till min syster för riktigt traditionellt midsommarfirande med föräldrar, syskon och syskonbarn, sill och potatis, jordgubbar och dans runt stången. ;)

Comments are closed.