28 april, 2024

Dagens: Fel nyans *pinsamt*

Jösses, jag är så trött idag! Det var inte jobbigare än vanligt igår men jag har väl sovit för lite på sistone. Dessutom slog jag i armbågen på en utstickande grej i bilen som gör rätt ont fortfarande. Jag är en rätt klantig och skadebenägen tjej…

Igår åt jag dessutom 60 000 kalorier tror jag! Vi hade ingen frukost hemma, inget bröd eller mjölk till gröt istället (jäkla Anders att glömma handla!) så istället drack jag en smoothie från Itrim (måltidsersättning) på 300 kalorier. Mättade bra iaf. Men jag är ju ett nöt så jag stannade till på Statoil och köpte en ägg- och baconmacka som jag idag såg innehåller 740 kalorier för alla tre mackor (jag åt bara två förvisso, 260 kalorier styck). Sedan var det lunch med Anders, stekt panerad fisk med potatis och sås. Väl hemma hos mamma fick jag ljuvlig fisksoppa, gjord på bla kokosmjölk och vispgrädde. När jag sedan äntligen kom hem gick vi till Amandas studentmottagning, där en härlig buffé var uppdukad samt kakor och tårta. Herregud…

Nåja, jag äter inte sådär mycket varje dag samt att jag ändå rörde på mig i stort sett hela tiden (in och ut ur bilen, upp och ner för trappor) så förhoppningsvis är mitt frossande inte något som fastnar allt för mycket. Normalt bryr jag mig inte om kalorier heller, blev bara så anmärkningsvärt mycket mat igår!

Men, sminket då, så pinsamt! Jag tänkte att jag har ju fått lite färg nu, så då kan jag ju använda den här foundationen från Vichy. Åhh vilken dröm den var att pensla ut med min foundationpensel! Jag såg helt underbar ut i mitt ljus, det var så jämnt och fint! Ögonskuggan är Deadly från Mus.

Min nöjdhetsfaktor sjönk med ungefär 30040 poäng när jag såg hur jag såg ut i dagsljus med hjälp av backspegeln. H-E-R-R-E-G-U-D! Helt fel nyans och min ljusare hudton lyste vid hårfästen och på halsen, trots att jag drog ner krämen hela vägen. Fy fan, det såg så vidrigt och smutsigt ut! Mycket pinsamt! Ni ser på helbilden hur mycket ljusare halsen är mot ansiktet. Jag måste verkligen skaffa bättre belysning till mitt sminkbord, så här kan jag inte se ut!

Samt skaffa ljusare Vichy…

8 tankar på “Dagens: Fel nyans *pinsamt*

  1. Jobbigt när man inser misstaget lite för sent men om det är till någon tröst ser foundationen helt fantastisk ut på dig, om man inte jämför med halsen då. Lite bus kanske kan fixa det. ;)

  2. Guuud vad jag skrattade när jag läste ditt inlägg. Det är absolut inte det att jag är skadeglad utan du skriver så otroligt roligt. Du har verkligen skön humor! :D

    Anyway…foundationen i sig ser ut att vara gudomlig. Någon soltimme till sen lär den vara perfekt. På bilden ser den så himla jämn och fin ut.

    Har samma problem med belysningen hemmave och jag gnäller för min pojkvän då och då. Jag vet, jag borde väl ta tag i det själv men jag är noll händig så det blir liksom inte av. Är också sugen på den där IKEA-belysningen du visade i ett annat inlägg. Det är ju så träligt när man glatt går hemifrån med känslan av perfektion (överdrift) i fejan och sedan ser sig själv i dagsljuset. Kan bli så jädra fel.

  3. Jag blir jättesugen på att köpa Vichy´s foundation nu när jag ser den på dig; den ser ut att täcka fint och ge lyster – korrekt?

  4. Tina: Ja, lite bus blir bra eftersom jag inte solar ansiktet.

    Pamsan: Haha, jaa, tack! ;) Den är perfekt…

    SaintBella: Jag vet inte det jag… Syns ju rätt väl när man går omkring i arbetarkläder…

    Moonstruck: Ja, den är jättebra! Jag var så sjukt nöjd med hur perfekt den var och så var det fel färg…

  5. Usch, sånt där är verkligen jobbigt! Helst ska man testa nya foundations i hemmiljö eller annan lugn miljö. Man känner sig så sabla obekväm när man inser att ens foundation är alldeles för mörk. Har hänt mig med, ingen angenäm upplevelse…

Kommentarer är stängda.