28 mars, 2024
Okategoriserade

I Love Your Blog!

Finaste underbaraste Nailtastic, Anne, har gett mig en award – I Love Your Blog. Mina allra innersta tack! Jag gillar din blogg med!

Hon gav mig en så fin nominering också:

Vacker & Underbar. Karin, som också driver Nailmail, visar fantastiska ögonmejker, vackra lack och mängder av vackra foton. Jag älskar hennes ärlighet och att hon är så öppen. En kanontjej helt enkelt!

Jag blir extra rörd över att du uppskattar min ärlighet. Samma ärlighet som fick mig mobbad under hela grundskoletiden och som har stjälpt ett antal förhållanden. Så tack!

Jag tycker dock att det är jättesvårt att nominera folk tillbaka! Jag läser ju så himla många olika bloggar just nu, inte bara smink längre alltså. Jag ska göra ett försök att nominera och dela upp det, kanske kan jag tipsa om en blogg som blir din nya favorit? Förlåt att jag skriver så dåliga nomineringar, jag är så kass på det…

♥ Fotobloggar

Jonas Peterson. Jonas är svensken i Australien som sadlat om från reklambranschen till bröllopsfotograf. Han är helt klart min största inspirationskälla så tack så mycket för det!

bitte ein kuss. Är i princip bara en fotodump eller vad man ska kalla det. Personen lägger upp mer än 100 bilder på dag men de är oftast oerhört fina och meningsfulla. Men varning som sagt för den oerhörda mängden inlägg.

♥ Livsstilsbloggar

Heja Abbe. Oerhört välskriven och hjärtevärmande. Abbes pappa har dock dragit ner på bloggandet rejält, men den är helt klart värd att läsa från början om du har möjlighet.

Katta Kvack. Ingen har väl missat Bjooti-Katarinas ”nya” blogg? I mitt tycker mycket roligare än sminkbloggen, här tillåter hon sig att vara personlig och udda.

Att vara Charlie Schulmans pappa. Ingen har missat denna heller förmodar jag. Alex är verkligen en innerlig människa och hans inlägg håller hög kvalité.

♥ Humorbloggar

Lolcats ’n’ Funny Pictures – I Can Has Cheezburger? Bäst inom sin genre, vilket är humor och söta djur. Luv it!

♥ Skönhetsbloggar

ClawsInColor. Pamsan är en av mina kunder men jag gillar verkligen hennes stil och attityd!

En finlandssvensk tvålmissbrukares bekännelser. Härliga finlandssvenska Carita! Så mycket humor och så mycket glädje! Och jag älskar hennes betygsystem med Batman! Mjau!

SaintBella. Bella har blivit lite mer än bara en kund, hoppas jag. Vi pratar på msn ibland och jag gillar verkligen hennes humor och attityd! Jag blir ofta överraskad av hennes inlägg, de är så insiktsfulla och mogna! Hon har nästan lovat att komma hit och jobba för mig i höst, så det hoppas jag verkligen blir av!

Naturligt Snygg. Den här bloggen hittade jag idag så jag har ingen aning om hur den är. Men ämnet är bra, skönhetsvård som är helt naturlig och ekologisk! Bra!

4 tankar på “I Love Your Blog!

Kommentarer är stängda.