2 maj, 2024
Okategoriserade

300 kr på Kicks

Jag fick ett presentkort av mamma – TACK! – i namnsdagspresent på 300 kr på Kicks. Problemet är bara, vad sjutton ska jag köpa? Alltid när jag har pengar som jag kan göra av med så går det liksom inte…

Ge mig förslag!

9 tankar på “300 kr på Kicks

  1. Jamen det som är så svårt ju! Jag har 100 olika foundations och sjuttioelva mascaror, för att inte tala om skuggor… Jag är inte sån som samlar på nya kollektioner osv heller…

  2. Aaaaah! Jag måste säga att jag är lite kass på vad just Kicks har för utbud men jag tror de har Smashbox och de är suveräna (åtminstone det lilla jag har testat). Något som kännas vårigt kanske? Lite färgglatt och uppiggande? Ett lyxigt gloss eller läppstift kanske som just kostar 300 pix- det är ju något som man inte köper på sig annars?
    .-= » Veronicas senaste inlägg: NOTD Butter London Yummy Mummy =-.

  3. Spara tills du dyker på något du verkligen vill ha eller ”behöver”. Presentkorten räcker i minst ett år.
    Vilken fin present iallafall, det var du värd tycker jag. :)
    .-= » Tinas senaste inlägg: Jag lever! =-.

  4. Har samma lyxproblem som dej! Presentkort men vet inte vad jag vill ha… ska vänta och se om det kommer några vår/sommarkollektioner som jag blir sugen på.

  5. Samma problem här med presentkort. Det är ju jättekul att veta att man får lov att handla men jag blir alltid så snål när jag har presentkort. Vill ju inte köpa vad som helst då och sparar på det in i det längsta.

    Om jag skulle tipsa om något så skulle det nog bli parfym. Det är sånt som jag inte brukar lägga pengar på förrän det krisar på hyllan.
    .-= » Pamsans senaste inlägg: Nubar – Chocolate Caramel =-.

  6. Det är ju nästan det bästa av allt – att gå och suga på vad man ska köpa. Ett härligt lyxproblem! Så sug på karamellen ett tag.
    .-= » Ninnis senaste inlägg: Crazy Rumors =-.

Kommentarer är stängda.