6 maj, 2024
Okategoriserade

Busy week

Mycket den här veckan, iaf enligt mina mått mätt… Jag gillar ju att sova hela dagarna så när jag har något inplanerat får jag närapå panik.

Imorgon kl 7.28 går tåget till Stockholm. Jag och några ur Lasso-gänget ska på studiebesök till The Hub, Transit och Kolonien och är hemma igen vid 19. Jag ska fota tydligen, så får släpa med mig kameran men skippar nog telezoomen tror jag. Vi lär dock inte ha någon som helst tid att göra nåt annat än gå mellan olika ställen och käka lunch.

På onsdag kl 7 ska jag ner till tvättstugan, på tiden! Anders tog en tid till i söndags, men inte kl 17 som han sa utan tidigare. Så där stod vi med våra väldigt välfyllda tvättkorgad och fick vända åter. Anders fick tvätta några kalsonger för hand till slut, så illa var det! Då ska jag iaf använda våra nya tvättmedel från Via som jag fått att testa – spännande! Resten av dagen lär jag sova, tro mig!

På torsdag och fredag är det ju jobba igen. Hoppas det hinner töa lite tills dess!

Men vet ni, den 26e ska jag till Stockholm igen! Denna gång på en frukost hos Dove där de ska presentera lite nya produkter! Så då ska jag nog shoppa något litet iaf! :D