3 maj, 2024
Okategoriserade

Sally Hansen Nail Growth Solution

Sally Hansen har en riktigt bra produkt som stärker sköra naglar, Nail Growth Solution. Min mamma har använt den i några veckor och hennes naglar har verkligen blivit hjälpta av den. Problemet är bara – för mig alltså – att den ska appliceras på bara naglar, utan nagellack! Jag har aldrig helt rena naglar mer än någon dag och kan inte gå utan lack i 7-8 dagar som denna produkt kräver.

Frågan är då om någon känner till ett bra baslack eller produkt som tränger igenom lack eller om man ska satsa på nageloljor istället?

9 tankar på “Sally Hansen Nail Growth Solution

  1. Vilken jättebra fråga, hoppas nån vet. Mina naglar skivar sig hela tiden och har sett för bedrövliga ut det senaste halvåre och det är ju just då man inte vill gå utan lack för då syns det ju ännu mer! Usch! Nu äter jag vitaminer (Mitt val kvinna från Apoteket) och hoppas att det kan hjälpa litegrann.

  2. Jag använder Trind Nail repair som underlack, och det funkar jättebra för mig och har fått mina naglar att sluta skiva sig. Det är ett ganska starkt stärkande lack, med formaldehyd, som liksom smälter ihop nagelns lager. Jag har provat ”snällare” nagelstärkare också, som OPI Nail Envy, men det biter inte alls på mig.

    Trind rekommenderar också att man kör en kur med enbart nail repair först i några veckor, men jag använder det som sagt bara som underlack. Byter man manikyr ca 2 ggr i veckan tycker jag det funkar bra.

    Scratch nail food är en bra nagelolja, men jag använder inte det då jag tycker att det får nagellacket att fästa sämre (även om tex Malin Crona hävdar att just nail food inte orsakar sådana problem). Jag återfuktar med nagelbandskräm och handkräm istället.

  3. Sara: Men är det inte den Trind som smakar så illa, eller finns det andra varianter? Jag är en sån som gärna stoppar fingrarna i munnen och det är så irriterande när det smakar så beskt… ;)

  4. Haha, jag har aldrig övervägt det där med smaken faktiskt, men om man ändå har lack och överlack över så borde det väl inte smaka så mkt? :)

  5. Hum jag har en liknande flaska, fast mer fyrkantig från samma märke, så jag antar att det är åtminstone ungefär samma formula. Men jag brukar alltid ha den under nagellacket :O Tror inte det stod nåt om det på bruksanvisningen? Å andra sidan tycker jag inte den hjälper särskilt bra heller… (men jobbar å andra sidan som städare så vet ju inte hur det skulle varit annars). Nåja, det händer iallafall inte värre grejer än att den möjligtvis blir verkningslös, skulle jag vilja säga.

  6. Åh, ursäkta klanten, men det var ju inte alls samma flaska… haha glöm vad jag skrev :P

  7. jag behöver också tips. Har tidigare använd Trind och fått bra resultat så därför tänkte jag köra en kur med Trind under julhelgen. Det skulle jag aldrig gjort, mina naglar har skivat sig som aldrig förr, mysko!! Så nu är alla nedfilade (en efter en har gått av) och jag letar desperat efter mirakelmedlet som får dom att snabbt växa ut igen. Under tiden håller jag mig till CND solar oil.

  8. Halloj! Jag brukar använda Sally Hansens Miracle growth som under och överlack. Har stärkt mina naglar och de varken flisar eller bryts av särskilt lätt. :)

    Trevlig fortsättning.
    /Evakuera
    .-= » Evakueras senaste inlägg: Torsdag. =-.

Kommentarer är stängda.