30 april, 2024
Okategoriserade

Lösfrallor

Vet ni, jag har aldrig någonsin använt lösögonfransar! Jag vet inte riktigt om det beror på att det är för knepigt eller om jag bara är feg… Men jag tycker det är verkligen tjusigt – det är helt enkelt en av de mysterier i mitt liv i stil med varför mitt hår ser så mörkt ut i roten och varför jag är allergisk mot vaselin.

Linda är iaf bäst på snabba och korta videoguider som gör en både nyfiken och sugen på att testa själv, denna gång hur man sätter fast lösfrallor!

Kolla bara nedan!

Förresten, är det bara jag som hela tiden måste googla eller wikipedia-kolla allt jag läser i halvrealistiska böcker som Dan Browns? Nu vet jag iaf allt om Frimurarna och deras symboler!

6 tankar på “Lösfrallor

  1. Wikipedia är ju alldeles underbart. Varje gång jag sett en verklighetsbaserad film måste jag kolla upp på Wikipedia vad som är sant och inte. Alltid lär man sig nåt. :) Får hoppas att man kan lita på Wikipedia…
    .-= » Pamsans senaste inlägg: China Glaze – Ruby Pumps =-.

  2. Klart man måste googla eller wiki-kolla allt. Tänk så mycket du lär dig på kuppen. Den gamla uppmaningen ’Slå upp det’ – håller än även om det nu är i cybervärlden.
    Wikipedia har dock sina brister eftersom allt inte är faktagranskat.
    .-= » HMSs senaste inlägg: Tisdagstema – 2009 =-.

  3. Jag fick nog också leta runt efter information. Brown´s böcker handlar ju om företeelser de flesta normalt sett inte har någon koll på, så du är knappast ensam! Fast frimurarna hade jag redan insidesinfo om, eftersom pappa är ordensbroder :) Men det är helt underbart så mycket information man kan hitta med internets hjälp om man kommer ihåg att vara en gnutta källkritisk. Jag älskar svåra korsord, och internet är jäkligt bra när det handlar om rena kunskapsfrågor!

    1. Carro: Ja, jag använder ju inte lösfrallor… Men jag har hört av andra att Ardells är bra, eller Make Up Stores. Annars finns ju Depends som är väldigt lättillgängliga.

Kommentarer är stängda.