Det är måndag idag! Undrar hur många förvirrade föräldrar som lämnade sina telingar på dagis imorse? *fniss* Jag och Mika är iaf hemma, vill egentligen gå ut men känner att jag inte riktigt orkar… Lägger upp detta istället!

Besök Emelie som vanligt, det är ju Blå Måndag!

Detta är alltså första lacket ut i Depends nya limited collection Neon Attitude! Jag ska försöka swatcha resten i morgon så det blir en hel vecka neon att njuta av här! Först ut är alltså underbart blåa Depend – 7day – Electric Neon (nr 70016). Härligt kornblå nyans som är ungefär 1000% snyggare utan topplack. Jag har inte vitt under detta, jag tycker oftast att det inte behövs men ska testa det ändå vid tillfälle.

2 lager, torkade snabbt som tusan! Älskar också 7day-penseln, så smidig.

Vad tycker du om detta?

Comments are closed.