1// Veckan började med bus! Knasiga unge! <3  2// Vissna björklöv på Himmelstalund 3// Och infrusna löv 4// Tisdag och jag var iväg till af. Ja denna bild har ni ju redan sett!

 

1// I tisdags fyllde Soto 2 år också! 2// Detta är en julrosknopp. Visst ser den ut som en mjuk härlig sittkudde? 3// Lyckades inte få fokus på droppen hur mycket jag än försökte. Blev ok ändå. 4// Firade Soto med Hanna, världens finaste!

 

1// Skön slappardag på onsdagen, Mika och Soto tyckte det var lämpligt att sova på mig *mys* 2// Torsdag och Mika hade redan varit till sjukhuset för att få en 24h EKG-dosa. Stoppade in den bak i byxan för att den inte skulle tas för en mobil och lekas med. 3// Mamma kom förbi också, vi tog en lång promenad. Här görs statyerna på Skvallertorget ren med högtryckstvätt. Gillade motljuset här! 4// Fina Jippii

 

1// Helg och Mika hade feber. Han kom nästan upp i 40 grader. Själv hade jag kraftig nackspärr, eller nån låsning i ryggen. Har tagit starka muskelavslappnande och värktabletter hela helgen så nu känns det bättre.  2// Deshi i solen, så söt! 3// På söndagen mådde vi lite bättre, så vi packade ner Mika i vagnen och tog en promenad i solen. 4// Sedan fick han leka med plattan resten av kvällen. Sötis!