8 maj, 2024
Okategoriserade

4 paletter från Viva La Diva

vivaladiva-alla

Ytterligare en promopresent kom med bud idag, en hel låda full med paletter från Viva La Diva! 4 underbart fina paletter som alla finns på Kicks eller Åhléns.

vivaladiva-1
Den stora paletten är förra årets stora bloggsnackis, High Pearl Eyeshadow Collection. Jag köpte den aldrig förra året och är därför extra glad att jag fick denna! Den innehåller 48 skuggor med mycket pärlemorpigment för ett maximalt metalliskt skimmer. 189 kr.

vivaladiva-5

vivaladiva-4
Make Up Box är en otrolig söt box med broderade rosor och svart spets, med två trio-skuggor i silver och lila. Den innehåller även en glitterliner i silverglitter. 229 kr.
vivaladiva-2
Den tredje paletten är Eyeshadow Collection med 10 matta skuggor i mer sofistikerade färger som blått, lila och grönt. 139 kr.
vivaladiva-3
Slutligen en palett med läppglans i neutrala beiga och rosa toner (vägrar använda begrepped nude!), men paletten heter Nudie Lipgloss Palette. 5 olika färger samt en pensel, 99 kr.

Imorgon ska jag testa några av dessa innan jag går till tandläkaren, någon ni är extra nyfikna på? Kanske skulle ta och swatcha de mindre paletterna också om det vore intressant.

Tack Viva La Diva!

3 tankar på “4 paletter från Viva La Diva

  1. Åhhh Karin vad jag blir avis! Har följt din blogg ganska länge nu utan att kommentera och jag bannar mig själv :). Har själv suktat länge efter Viva la Diva! Vilken toppenpresent!

    Ha en fin dag!
    .-= » Evakueras senaste inlägg: Lördag. =-.

Kommentarer är stängda.