Rubriken syftar på måsarna i Hitta Nemo, de minns ni väl?

fre-2711-5fre-2711-6

Dagens är en brun sotning med skugga från just Mine. Jag grundade med Lumenes eyeshadow primer och tog sedan en större borste för att göra en mjuk sotning. Jag suddade i globlinjen med en vit skugga, tror det var Vanilla från Mac. Svart gelliner och mascara från Face. Foundation var alltså den från Clarins jag skrev om tidigare.

fre-2711-1
fre-2711-2
fre-2711-3fre-2711-4

Batteriet tog slut innan jag hann ta bilder på hela ansiktet så de tog jag när jag kom hem på kaffe. Men jag fick inte ta dem i fred, min oerhört tramsiga sambo störde lite! Så nu får ni se vad vi håller på med när vi inte är seriösa företagare! ;)

  1. Tack gumman! Ja det är dumt att klaga men jag är väl inte välrdens duktigaste på att hantera press och stress precis. Får nog öva lite på det framöver. :D Vilka mysiga bilder på er. Kram!
    .-= » Sannas senaste inlägg: Ok då! =-.

Comments are closed.