Fick produkter från Lidls nya ekologiska sminkserie idag, Suhada Nature. Dessa produkter finns alltså på Lidl för mellan 20-95 kr och är alla av hög kvalité, från diodynamiska odlingar och med ett helt naturligt innehåll. De innehåller bla ris- och ingefärsolja, oliv- och jojobaolja som vårdar, skyddar och återfuktar huden.

Dessa produkter är också certifierade av organisationen BDIH, och är också kvalitetsmärkta som Certifierad Naturkosmetik. Jag blev rätt förvånad över den höga förpackningskvalitén, locken är i trä och flaskan med body oil är gjord i glas. Dock luktar de ganska starkt, förvisso inga syntetiska parfymdofter, men ändock.

suhadanature

Jag fick Body Oil med ris och ingefära, Day Cream med ris och bambu, Night Cream med ris och ingefära samt en burk med Exfoliating Facial Scrub med ris och bambu. Det finns även kroppspeeling, tonad dagkräm, sheasmör, bodylotion, rengöringsmjölk, flytande tvål, tvål, duschkräm och ansiktsmask. Samt även schampo och balsam – så nu finns det inga ursäkter längre att hålla sig borta från ekologiska produkter!

Tävling!

Men jag fick dessa i dubbel upplaga! Så nu lottar jag ut fyra ovanstående produkter till en hågad vinnare! Det enda du behöver göra för att vinna är att svara på denna fråga:

När och var är UN Climate Change Conference 2009, vilket datum och plats alltså! Du har till måndag kväll på dig, så svara nu!

Superenkelt att googla på, så sätt igång nu! Jag kommer alltså lotta en vinnare bland alla som svarar, så dra dig inte för att vara med!

Tävlingen är avslutad! Grattis NeroAnima och tack alla som deltog!

Okategoriserade
  1. Klart jag är med, lidl goes eko, så super! Jag är så glad att en verkligt billig firma går med i ekoboomen! Hurraa! Just det, skulle svara också: det äger rum den 7e-18e december i Bella Center i Köpenhamn.

Comments are closed.