28 mars, 2024
Okategoriserade

Ögonfransnäring sökes

Alltså, jag kan verkligen inte rättfärdiga att betala 1295 kr för en liten tub ögonfransnäring, dvs Revitalash från Accessora. Jag kan iofs hålla med om att mina fransar, eller ”vippar” som det så härligt heter på danska, är riktigt fistunna, tråkiga och skitfula. Men 1295 kr?

Jag har hört talas om andra produkter som fungerar lika bra, eller nästan lika bra iaf. Neulash, som faktiskt är dyrare än RevitaLash och kostar 1595 kr är ett annat alternativ eller budgetval som Lipocils från Talika som kostar 215 kr och Makeup StoresTreatment Mascara för 185 kr. Även Oriflame har ett billigt alternativ för 105 kr, Beauty Lash Booster.

Tydligen innehåller dessa ögonfransmedel B5, kanske kommer mitt långvariga bruk av B5 hjälpa på lång sikt också även på ögonfransarna! Annars är ju frågan vilken man ska investera i framöver, eller önska sig i julklapp *hint hint*

13 tankar på “Ögonfransnäring sökes

  1. Jag har Lipocils från Talika och jag kan tycka att mina fransar är lite tjockare men det är verkligen svårt att säga. Jag har använt Lipocils i ca 3 veckor. PÅ söderfin så kan man köpa en mindre tub för 150 någonting, det var det jag gjorde bara för att testa.
    .-= » Linas senaste inlägg: Maggie Makeup Addict fyller år! =-.

  2. Here in Denmark there’s just been a release of L’oreal Lash Renewal somewhat cheap 140 DKR and that seems promising maybe you can find that somewhere :D

  3. JAg gillar Make Up Store, upplever mina fransar som tjockare och lite längre. Funkar även om man vill ha lite mer bryn, vilket är toppenbra :)

  4. Bra investering! :D De skorna kan du ju ha till allt möjligt. :D Ska bli spännande att se on något passar sedan när jag får grejerna. Hoppas nästan att jag inte kan ha allt. Blir på tok för dyrt om jag ska behålla allt jag klickade på. men jag klickade ju som en tok för att inte gå miste om något. haha!

  5. Helt galet tips, men jag måste berätta.
    Jag har alltid haft långa och täta fransar och varit ganska stolt över dem. För en ca 4-5 år sedan märkte jag att de gradvis blev glesare och kortare. Det fanns naturliga förklaringar, jag hade fått två barn på kort tid, och dessutom blir vi ju alla äldre (jag är 45 nu -radera den vetskapen bums- ). I alla fall var jag inte så nöjd med utvecklingen så jag testade Talika. Tveksamt resultat, den bästa effekten var nog att jag var tvungen att tillbringa lite mer tid i badrummet och därmed fick lite mer egen-tid där maken fick ta hand om spädgrisarna.
    Det som ändrade förutsättningarna helt var när jag lade om min kost. Sedan i februari förra året äter jag låg-kolhydrat-kost, och förutom att jag fått en figur jag inte haft sedan 17-årsåldern och ett glatt humör och snäll mage, så banne mig, mina fransar har blivit tjocka och långa igen!
    Det passar såklart inte alla, men wow, det har gjort skillnad i mitt liv..
    .-= » PolishPigs senaste inlägg: Yummy Mummy! =-.

  6. Jag har alltid haft, eller rättare sagt aldrig haft synliga ögonfransar. Så för mig har Revitalash varit det bland det bästa som hänt mig! För efter 3 månader så fick jag äntligen mörka fina fransar, och nu efter 6 månaders användning är de jättesnygga!

    Helt klart värt pengarna! Och jag kan tipsa om http://www.kastanj.com där man också får en mascara på köpet i deras rosa bandet special.

  7. Jag har köpt neulash ,gud villken skillnad det blev,fick ju nästan
    fransarn på glasögonen…
    Den är ju billigare en revitalash,neulash kostar 895 kr.
    Såg att Bobby säljer sånt på sin salong

  8. Hej, lite sen att svara:P Jag har bara snabbt kollat igenom din blogg och såg detta..
    Jag använder Mary Kays ögonmakeupremover som både tar bort vattenfast och ickevattenfast makeup samtidigt som den vårdar ögonfransarna! Under de 3 åren jag använt den har jag nästan inte tappat några fransar alls (förutom dom som man ”måste” tappa! Helt suverän och kostar ca 229:-.
    Man slår liksom två flugor i en smäll!
    Kramar Linnea

Kommentarer är stängda.