19 april, 2024
Okategoriserade

Årets bästa tips

fulNu kära vänner ska ni få ett tips som är riktigt otroligt bra! Så bra att ni kommer tacka mig för resten av era liv! Ohja, jag lovar, så bra är det!

Ok, here goes:

Om du har akneärr i ansiktet, som jag på kinderna, ta då inte sandpapper och slipa på huden! Det är faktiskt rätt smärtsamt och svider och jag kanske får ännu värre ärr nu! Hurra, jag är så intelligent.

Så. Nu har ni fått ett väldigt bra tips, ni är varnade!

Obs! Detta var inte mitt påhitt, jag läste det på en annan blogg om en tjej som hade en massa akneärr som fick bort dem med sandpapper. Kanske var hon lite mer försiktig, ehm…

Så. Jävla. Snygg. Jag. Är!

13 tankar på “Årets bästa tips

  1. Oj! Jag hade nog ifrågasatt det tipset, det LÅTER inte som någon bra idé över huvud taget tycker jag. :S
    Stackars liten, hoppas det blir bättre ändå.

    Med lite eftertanke kanske det har att göra med vilken typ av sandpapper(?).
    .-= » Tina (Beleza)s senaste inlägg: Enkel håruppsättning! =-.

  2. Men herrejävlar!
    Det där såg då inte skönt ut…

    Jag tror ju att det är lite mindre smärtsamt att använda vanliga peelingrondeller eller en bra skrubb.

    *skickar kramar*
    .-= » Kissens senaste inlägg: EEP! =-.

  3. Det där var…ja, helt enkelt årets märkligaste tips! Karin, Karin. Lämna verktygslådan därhän när du ska pyssla med fejset. Lova det!
    (Kan tillägga att jag är tjejen som försökte slipa bort kaffefläckarna på tänderna med nagelfilen.Tandläkaren har fortfarande inte förlåtit mig för det)

  4. Åh, herrejösses, gjorde du det på allvar??? Ja, jag håller med föregående kommentar ang att istället använda skrubbrondellerna från Apoteket.

  5. Aj, aj, aj
    Här kommer ett annat tips, garanterat mindre smärtsamt!
    Jag har liknande problem med min hy som du, ärr, finnar stora som bölder, tilltäppta porer osv osv. Kör sedan snart två veckor tillbaka med ”the oil cleansing method” på kvällarna. Jag skulle väl ljuga om jag sa att jag är helt utan problem och har hy som en bebisrumpa men jag är faktiskt mycket bättre! Hudtonen är jämnare, pormaskar och ärr mindre framträdande och jag har faktiskt inte under hela tiden fått en enda böld finne!! Fortsätter nog ett tag till så jag kan utvärdera helt!

    1. Anna: Det där var däremot ett bra tips! Återkom gärna med utvärdering eller om du vill gästblogga? Annars undrar jag vilken olja du använder?

  6. Det där va nog det sämsta tipset. Bra att du provade så slipper vi andra. Det där förstör ju bara huden ännu mer.

Kommentarer är stängda.