28 april, 2024

Dagens: Goldie

Idag skulle jag på en kostnadsfri rådgivning på Laser & Estetik angående mina pigmentfläckar. Tyvärr kunde inte hon göra något utan tyckte jag borde besöka en hudläkare och använda blekande krämer istället. Tror inte hon hade rätt utrustning bara, EPL alltså. Men det var iaf anledningen till att jag bara sminkade ögonskugga och ingen foundation.

Alla skuggor från en H&M-palett jag haft ett tag. Olika guldiga och bronsiga skuggor, samt en svartguldig i globlinjen. Jag är röd om nosen pga glasögonen förresten!

dagens-haha

2 tankar på “Dagens: Goldie

  1. Synd att hon inte kunde hjälpa dig! Men ge inte upp kampen än, man måste hamna hos rätt person (och med rätt utrustning). Fast du ger ju inte upp så lätt har jag märkt! :)
    Den hudläkare jag hamnade hos har jag inget förtroende för, men jag besökte henne visserligen av andra orsaker än pigmentfläckar. Det är bara det att när man gång på gång försöker få hjälp utan att det händer något, så vill åtminstone jag bara gå och lägga mig, dra täcket över huvudet och strunta i livet…

  2. Främling: nej, jag är rätt envis så vill jag få bort fläckarna kommer jag fortsätta leta. Jag vill gärna ta bort fläcken med laser istället för krämer.
    Hoppas du hittar nån som kan hjälpa dig! För livet är förmodligen värt att leva, tror jag. Du är vacker på insidan vet du!

Kommentarer är stängda.