29 april, 2024
Okategoriserade

Mascarafråga

Vilken mascara är bäst om jag vill ha tjockare (fylligare) fransar men inte nödvändigtvis låånga också? Gärna under 200 kr.

Nå, hit me! :D

Förslag:

  • Max Factor’s Masterpiece
  • Max Factor’s Masterpiece Max
  • False Lash Effect
  • L’Oreals Lash Architect
  • Maybellines Define a lash
  • L´Oréals svarta telescopic
  • the Balm Two Timer
  • Maybelline Define-a-lash volume
  • Christian Dior Diorshow mascara

17 tankar på “Mascarafråga

  1. Den enda mascaran för mig är Max Factor´s Masterpiece, den guldfärgade hylsan. Jag tycker att den ger fantastiskt fina fransar med minimal ansträngning; det går liksom inte att misslyckas med den :) Inget nedfall under dagen, den håller böjen och gör mina fransar tjockare och längre. Kort sagt: det en mascara SKA göra om du frågar mig :)Varianten Masterpiece Max i svart hylsa ska boosta fransarna ännu mer enligt reklamen, men av någon anledning ger den ,åtminstone mig, fjuttiga fransar. Det gäller även deras senaste volymmascara med jätteborste; den gav, om möjligt, ÄNNU fjuttigare fransar än när de är omålade!Kostar ungefär 160 kr. Lancome´s Hypnose är också bra, men den tjocknar väl fort tycker jag, och då blir det bara spindelben. Kostar runt 250, har jag för mig.

  2. Jag håller fortfarande på L’Oreals Lash Architect. Men jag gillar även Maybellines Define a lash, den gröna.

  3. Hej! Tänkte ju tyvärr inte komma med något bra mascaratips… för jag letar sjväl! Just nu har jag Fake Lash, vilken jag är så där halvnöjd med… Men, det jag tänkte fråga är, du som håller på så mycket med dina naglar, använder du Konad-produkterna också?
    .-= » Fias senaste inlägg: =-.

  4. Jag lovordar, prisar och avgudar Two Timer från the Balm, den är suuuuuvveräääään! Säljs bla. annat på eleven.se
    Av mascarorna man hittar i affär gillar jag Maybelline Define-a-lash volume, den i rosa hylsa. Sitter bra och ger fina tjockisfransar. Lite knepig borste, men det är väl en vanesak.
    .-= » Saintbellas senaste inlägg: Exclusively for my foreign readers. =-.

  5. Min budgetfavorit är också Masterpiece Max. Ica Maxi har generellt lägre priser än Kicks men det vet du nog redan.

  6. Håller med om Max Factors Masterpiece Max samt the Balms two timer- bägge två är min favoriter. Max Factors false lash ska ge tjocka fransar och vara bra men jag har inte provat den själv (men den ligger på min inköpslista). Alla kostar under 200:-. The Balms mascara är billigast på eleven tror jag.
    .-= » Veronicas senaste inlägg: NOTD: Orly Sea of light =-.

  7. Diorshow mascara från Christian Dior är den bästa mascaran jag provat när det kommer till att ge fylliga fransar. Dock är den lite dyr, strax över 200 kr om jag inte minns fel, så ska jag vara ärlig så tycker jag själv att det är lite för mycket pengar för en mascara. Iallafall för en ”vardagsmascara”, men jag brukar köpa den då jag får tillfälle att handla taxfree och då kan man ju komma undan lite billigare.

  8. Tack alla för tipsen!

    Fia: Faktiskt inte! :D Däremot har jag tänkt ha Konad med Nailmail senare, då blir det debut för mig också.

  9. Jag är negativ mot Masterpiece MAX, jag har aldrig stött på en mascara som smular så. Måtte varit ett måndagsexemplar..
    .-= » Saintbellas senaste inlägg: Facebook! =-.

  10. Maybelline Define-a-LAsh Volyme! Den är BÄST. Masterpiece-mascarorona har otäcka jätteborstar. Usch. Telescopic är rätt bnra också, men ger mer längd än volyme har jag för mig.

  11. Masterpiece Max, ger svarta o fylliga fransar men inte jätttelånga o kostar under 200 kr.. A perfect Choice ;)
    .-= » Ericas senaste inlägg: Kika! =-.

  12. Ja inte är det alltid som dyrt är bra. Jag testade en Chanel för ett tag sedan och himmel så besviken jag är på den. Jag har faktiskt slängt den trots att jag bara använt den kanske 10 ggr max, men den är så urdålig att jag inte vill ha den. Däremot är jag supernöjd med Max Factors Masterpice Max. Den får jag jättefina fransar med.

  13. Jag kan rekommendera Mary Kays mascara Ultimate mascara som finns i svart och mörk brun. Den kostar visserligen 249 kr men den är väldigt bra och den är inte testad på djur!

Kommentarer är stängda.