18 april, 2024
Okategoriserade

Den perfekta lokalen

Nu när jag inte längre längtar efter den perfekt placerade lokalen i rätt storlek – då minsann dyker den upp! I varuhuset Linden, där ALLA går förbi för att ta sig till Spiralen finns nu en liten lokal med stort skyltfönster som skulle vara så helt rätt för en Pashionbutik i Norrköping.

Men nä, nu har jag inga pengar och folket bakom Pashion har slutat höra av sig för länge sen… ;-) Det får bli en senare dröm helt enkelt, eller inte alls. Typiskt är det iaf!

5 tankar på “Den perfekta lokalen

  1. Så himla typiskt! Men inte tycker jag att du ska ge upp det där med Pashionbutiken. Förstår om du har att göra med Nailmail och allt nu, plus att inte ekonomin kanske tillåter det, fast inte ska du väl ge upp? Jag håller iallafall tummarna för att du hittar en bra lokal så du kan starta din butik någon gång.

  2. Men ring till dom och säg till då. Det vore ju perfa med den lokalen om det är den jag tror det är. Pengar får du säkert låna av banken eller? Vore ju så grymt med en pashionbutik i stan och det skulle ju passa dig perfekt att ha den. Jag kommer i alla fall tokshoppa alla söta små burkar och grejer. hehe!

Kommentarer är stängda.