23 april, 2024

Blå Måndag: Diamond Cosmetics – Midnight Passion

diamondcosmetics-midnightpassion-1

Måndag igen och dags för Blå Måndag! Idag får ni inte missa att förutom beskåda andra blå manikyrer också gratulera Tove för nedkomsten av hennes son Jonathan! Själv ska jag med mamma ner till Valdemarsvik för besiktning av hennes nya hus.

Idag vill jag visa er en vacker skimmerbomb med en härligt mörkblått glöd – Diamond Cosmetics Midnight Passion. Härlig färg! Är så förtjust i den här mörkblå nyansen och djupet som blir av skimret.

Här är det två lager. Mycket lättlackat och torkar normalsnabbt. Inga problem att få snygga kanter eller slippa penseldrag.

Vad tycker du om detta? Visst är det fint? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

_
English: Pretty blue shimmer with Diamond Cosmetics Midnight Passion. Love it!

diamondcosmetics-midnightpassion-2diamondcosmetics-midnightpassion-3diamondcosmetics-midnightpassion-4diamondcosmetics-midnightpassion-5diamondcosmetics-midnightpassion-6

15 tankar på “Blå Måndag: Diamond Cosmetics – Midnight Passion

  1. fint lack! men det som fångade mig var ju självklart att du skulle med till Valdemarsvik till din mammas nya hus. ska hon flytta till viken? sånt gillar vi :D

    1. Ja, mycket! =)
      Hon ska flytta till Viken, mycket riktigt! Hon har hittat ett hus i Grännäs, en nystart för henne! Nästa år blir hon pensionär så det var läge nu tyckte hon =) Bor du i Viken?

Kommentarer är stängda.