Ni kommer väl ihåg att jag tidigare berättat att jag brukar använda kokosfett i badet, en mycket smidig lösning för mjukare hud. Nu orkar jag inte ta ett bad utan tänkte smälta lite kokosfett i ett vattenbad och smörja in mig med. Är så VANSINNIGT torr just nu att det bara kliar hela tiden. Jag hatar krämer och salvor förutom att jag är för lat för att smörja in hela mig.

Hmm…. Jag smälter hellre kokosfett än använder en färdig kräm i en flaska…. Det måste vara nåt fel på mig!

 1. Nämen gud, krångla inte till det för dig! Kokosfett smälter vid 24 grader, du kan alltså gnugga en bit so men tvål i handen och smörja in dig med :) Dessutom håller det länge i lufttått tillstånd, så du behöver inte ens ha det i kylskåp. Ha en bit i en burk i skafferiet och ta fram när du behöver :)

  Saintbellas senaste bloggpost: Frisyr á la förortsmorsa.

 2. Ulrika Karlsson

  Hejsan!
  Är det bara jag som inte kommer in på din Nailmail sida?
  Jag har försökt genom en massa olika länkar osv, men sidan vill inte komma upp??
  /Ulrika

 3. Ulrika: Kommer upp snart igen. Jag ska sabbar lite bara.

  Kajalpennan: Kladdigt som fan! :D Va bra att du gillar CommentLuv, tycker det är en bra funktion också!

 4. haha det måste väl inte vara fel? Det kanske bara är vad du föredrar ;) Ibland gör vi omständiga saker bara för att det är det vi föredrar :P

  Catharinas senaste bloggpost: Äntligen!

Comments are closed.